Fylleslag på kändisfest i natt

Robinson-Robban slet av Big Brother-Linda tröjan

1 av 4
HÄLLDE SPRIT ÖVER "BIG BROTHER"-LINDA Alkoholen flödade när Robinson-turnén hade premiär i natt. - Tidigare har jag haft som specialitet att bli så full att jag däckar, säger Robban Andersson.
NÖJE

JÖNKÖPING

Vild fest och fylla.

"Robinson"-turnéns premiär urartade i natt.

- Mitt mål är att alltid vara fullast, säger "Robinson"-Robban.

Samtidigt som "Expedition: Robinson" sänds i SVT har flera av deltagarna gett sig ut på en lång barturné runt om i landet.

Aftonbladet var på plats när turnén hade premiär i natt på nattklubben Harrys i Jönköping.

Festen urartade vid midnatt. När dokusåpakändisarna klev på scenen var flera av dem redan kraftigt berusade.

På scen började Linda Rosing från "Big Brother" dansa när hon plötsligt hällde sprit över sina bröst.

Robban Andersson från "Super-Robinson" doppade snoppen i en drink - som bestod av nio delar sprit - och lottade sedan ut den till publiken som trängdes framför scenen.

En tjej som fyllde år vann drinken. Hon drack upp den glatt.

"Ibland blir jag för full"

- Tidigare har jag haft som specialitet att bli så full att jag däckar raklång på bardisken. Sedan får gästerna hälla i mig sprit. Det brukar folk gilla, säger Robban Andersson.

Han har gjort närmare 150 jobb som kändisbartender.

- Det är min chans att känna mig som en rockstar - fastän jag faktiskt inte är det. Det är till exempel alltid hundraprocentig chans att få sex. Men ibland blir jag för full.

Bland de övriga dokusåpastjärnorna fanns bland andra René Valdes från Kanal 5:s "Masterplan" och A bbe El-Barawany från "Farmen". Dessutom var Mariana Lundgren och Vincent Hamilton från årets "Super-Robinson" där.

Innan deltagarna gick upp på scen sent i natt hade de druckit stora mängder alkohol.

I vinter åker de omkring på 35 olika ställen i Sverige - precis som några av de rutinerade deltagarna i årets "Super-Robinson" har gjort vid flera tillfällen tidigare.

Med en skillnad.

Det blir värre i år.

"Spriten är viktig"

- Detta kommer absolut att bli den värsta årgången någonsin. Jag har bestämt mig för att arbeta proffsigt. Jag ska alltid vara fullast, säger "Robinson-Robban".

Managern Mikael Brinkenstierna, ansvarig för turnén, ser inga problem med det stora alkoholintaget bland deltagarna. Tvärtom.

- Spriten är enormt superviktig. Årets upplaga heter ju "Super-Robinson". Vi gör skäl för det namnet, säger Brinkenstierna.

Flera av deltagarna drog tidigt i morse vidare till hotell Park Inn i centrala Jönköping för efterfest.

Där fortsatte de att dricka sprit. Festen blev allt stökigare med deltagare som fimpade cigaretter i väggarna.

Några var så redlöst berusade att de låg utslagna på sina rum. Andra raglade omkring i hotellkorridorerna, kräktes, välte omkull städvagnar och krossade glas.

I dag rullar skandalturnén vidare.

Ronnie Sandahl