Britney har ny pojkvän - igen

Här träffas de på hennes födelsedag

NÖJE

HOLLYWOOD

Britney Spears fick det hon önskade sig på födelsedagen.

En ny man.

Här är popstjärnans senaste pojkvän.

Foto: ALL OVER PRESS
lämnar baren hand i hand Britney Spears firade sin födelsedag i tisdags med en ny pojkvän. De firade 22-årsdagen med att spela biljard och ta in drinkar på baren Q"s i Los Angeles.

Duon fångades när de i tisdags kväll lämnade Q"s på Wilshire Boulevard i västra Los Angeles.

Där hade de firat popstjärnans födelsedag med att spela biljard och ta drinkar i baren.

De visade tydligt att de hörde ihop och brydde sig inte om att de andra gästerna stirrade.

- De kunde inte hålla händerna från varandra. De kramades och kysstes och tillbringade största delen av kvällen i varandras famn, säger ett ögonvittne.

Den mörkhårige pojkvännens identitet är ännu inte känd.

Saknar godnattsamtal

Britney har tidigare uppgett att hon är på jakt efter en livskamrat.

- Jag letar efter en kille som är rolig, som kan få mig att skratta, har hon sagt.

I samband med lanseringen av nya albumet "In the zone" förnekade hon att hon har lidit av ensamheten sedan brytningen med Justin Timberlake.

- Det är skönt att vara oberoende, men det finns stunder när jag känner mig ensam. Jag var van att få det där telefonsamtalet på kvällen och höra en kille säga: "Jag älskar dig. God natt."

Britney har kopplats ihop med en rad pojkvänner sedan uppbrottet: Colin Farrell, Fred Durst och Cameron Diaz ex, Jared Leto.

Men det har inte resulterat i något varaktigt förhållande. I stället har hon och Timberlake bearbetat smärtan efter brytningen. En del av det har resulterat i bittra attacker.

Föll ihop och skrattade

Han gjorde en video som innehöll en kopia av henne.

I en tv-intervju nyligen sa hon att han är "liten där det räknas". Efter att ha betonat liten fnissade hon och måttade med tummen och pekfingret innan hon föll ihop på golvet, storskrattande.

- Britney nämnde aldrig Justin vid namn men hon har alltid sagt att hon bara haft en älskare. Det måste ha varit honom hon syftade på, säger en källa som var med vid inspelningen.

Några sådana tasksparkar utdelades aldrig i tisdags natt.

När de hand i hand lämnade klubben hoppade de in i popstjärnans Mercedes cabriolet och susade boulevarden ner mot hennes insatslägenhet i Santa Monica.

Magnus Sundholm