”Jag är väldigt väldigt förälskad”

Schlageraktuella Emil Sigfridsson chattade om Melodifestivalen, Fame Factory och kärleken

NÖJE
Foto: strix
Emil var med i första säsongen av Fame Factory.

   Emil Sigfridsson säger: Hej svejs! Nu e jag här. Hoppas d funkar!!

Karolina säger: Hej Emil! Först vill jag säga att du är helt underbar, har saknat dig sen säsong 1 av Fame Factory tog slut, FF har inte varit samma sak utan dig. Jag undrar hur det går för dig nuförtiden, med musiken och allt? Ska du ge ut ett till album? Och slutligen, lycka till i melodifestivalen, jag ska rösta på dig!

   Emil Sigfridsson säger: Hej Karolina! Tack så mycket. Ja, nuförtiden är jag ute och spelar en hel del. I januari ska jag gå in i studion och spela in nästa album som beräknas komma efter melodifestivalen. Kram

Arne säger: Varför ställer du upp i melodifestivalen???

   Emil Sigfridsson säger: Hej på dig! Jag fick en låt som jag kände att jag kunde stå för till hundra procent. Det är en riktig "Emillåt". Sen har ju melodifestivalen alltid varit en dröm och äntligen får jag vara med där. Kul!! Ha det gott!

Sannis säger: Vilken är din favorit i årets FF ?

   Emil Sigfridsson säger: Jag har faktiskt inte sett så mycket på årets FF. Förra säsongen kollade jag på stenhårt. Om jag ska välja en favorit från nya så blir det Johan Becker! Duktig sångare och låtskrivare. Sara L. e oxå superbra!!

Maria säger: Vet du redan nu vilka du kommer få gå upp mot i melodifestivalen i den omgången du kommer vara med i?

   Emil Sigfridsson säger: Ja, det fick vi reda på igår. De som kommer vara med i min delfinal e bla Bubbles, Bosson, Gladys mfl.

Emilie säger: Har du någon planerad Turné? eller något framträdande (förutom melodifestivalen) så man har något att se framemot :)

   Emil Sigfridsson säger: Jag kan ju passa på och göra lite smygreklam för min hemsida, www.emilsigfridsson.se . Där finns mycket info om vad som händer framöver, spelningar etc. Kika gärna in där.

slash i guns n roses spelar gitarr säger: Vad lyssnar du på för musik? Tre favoriter...

   Emil Sigfridsson säger: Nu e det nog många som rynkar på näsan, men om jag lyssnar mycket på hårdrock. Tex Metallica, Iron Maiden, Rhapsody. Där e tre favoriter. Men annars e jag allätare av musik.

Sannis säger: Hur träffades du och Sarek-Zara ?

   Emil Sigfridsson säger: Vi träffades i sommras på några spelningar. Men det var efter sommaren som vi blev ett par. Är väldigt väldigt förälskad :)

DARBAZ säger: var bor du?

   Emil Sigfridsson säger: Jag bor i Kristianstad med en polare! Trivs bra nere i skåne!

mary säger: Har du kontakt med några från FF fortfaran

de?

   Emil Sigfridsson säger: Jag har kontakt med en del från min omgång. Jag fick många fina vänner i Skara!

cita säger: Hej Emil... Kul att du ska vara med i melodifestivalen! Hur ska du fira jul och Nyår? God Jul och Gott Nytt år!!!

   Emil Sigfridsson säger: Tack så mycket! Ja det ska bli superkul. Julen ska jag fira med min familj och nyår ska jag fira med Zara och mina vänner!! God jul på dig oxå!!

mary säger: Du och Zara är väldigt söta ihop, tänk om ni får möta varandra i Schlagerfinalen

   Emil Sigfridsson säger: Tack, vad snäll du e! Ja det kan ju bli så. Men om det blir så e det ju fantastiskt roligt. Då är det ju större chans att vi får resa till Turkiet:)

Susanne säger: Hej! Ska det blir roligt att komma upp till Boden och spela i helgen?

   Emil Sigfridsson säger: Ja det ska bli jättekul. Ska hinna med en spelning i Malmberget oxå. Det var trevligt sist jag var där så jag hoppas att det blir bra drag nu oxå. Hoppas du kan komma!

slash i guns n roses spelar gitarr säger: Vilken är din senast inköpta skiva?

   Emil Sigfridsson säger: Den senaste skivan jag köpte var Darknes nya. Bra grupp och en grym sångare!!

Åsa säger: Hej emil! Vad var det roligaste som du upplevde under din tid på fame- factory?

   Emil Sigfridsson säger: Det roligaste var helt klart att få träffa alla dessa människor som oxå brinner för sin musik. Vi hade en väldigt bra gemenskap där. Saknar det ibland!!

malin säger: hej! vad tror du om dina chanser i melodifestivalen?

   Emil Sigfridsson säger: Jag tror de är goda. Jag har en stark låt som sätter sig snabbt. Jag kommer ge allt jag har till svenska folket!!

Ha det gott alla aftonbladets läsare! God jul och gott nytt år. Kramar från Emil