”Inga heta kärleksaffärer”

Elin och Robert chattade om livet på skolan

NÖJE

Efter höstterminen på Fame Factory fortsätter arbetet för eleverna med spelningar och uppdrag.

Nu chattade Elin Hedberg och Robert Zuddas om livet på skolan och bristen på skandaler.

– Allvarligt talat så har det varit väldigt lugnt på FF i år. Inga skandaler. Inga heta kärleksaffärer, skrev Elin.

Läs hela chattet nedan.

Foto: strix
Robert och Elin chattade med Aftonbladets läsare.

   Elin och Robert säger: Tjena, hejhej! Elin o Robban här. Fråga på!

*Niki* säger: vem tror ni ska vinna fame factory??kram

   Elin och Robert säger: Elin: jag tror absolut Sara. Juryn, publiken och tv-tittarna gillar henne och det är på tiden att en tjej tar hem det!

Robert: Instämmer.... Tjej el. kille har egentl. ingen betydelse för mig men..Sara är en värdig vinnare. Hon är grymt bra!!

Stina säger: Hej Elin! Tänkte bara höra om du har någon sorts press på dig att gå lika långt som din syster Ida?

   Elin och Robert säger: Hej Stina. Nej, jag känner inte någon press att jag måste"slå" Ida på något sätt. Vi har olka stilar och vill olika saker med vår musik.

mjaff säger: Robert, kommer du köra samma musikstil i vår? Hur definierar du din musik?

   Elin och Robert säger: Hallå mjaff! Musiken jag framfört under hösten har väl varit ngn slags rockpop!

Jag har funderat under ledigheten o tror att mitt låtval under våren blir lite mer åt pop/soul-hållet. Känns så just nu.

Sammy säger: Vilka kommer ni hålla kontakten med även efter programmet?

   Elin och Robert säger: Elin: Hej Sammy! Det är lite svårt att säga nu vilka man kommer ha mest kontakt med efteråt. sånt där brukar visa sig. Men Sara o jag kommer absolut fortsätta ha kontakt. Helst skulle jag vilja kunna träffa alla en gång i veckan... samtidigt! Men det är ju lite svårt, haha.

Robert: Svårt att säga just nu men Kalle B, Calle M......Furu saknar jag som F...

Skulle som Elin skrev vilja träffa alla regelbundet..men men.Svårt

emelie säger: hej elin och robert!!!

jag tycker ni är jätte bra!

vad är det roligaste med att vara med i fame factory??

   Elin och Robert säger: Robert: Först o främst att kunna ägna sig åt musik dygnet runt haha! Sen är vi i klassen ett gott gäng där alla har liknande mål.. Många skratt blir d också

Elin: Ja, klassen är ju en stor anledning till att man inte vill åka ut i veckofinalerna. Det känns otroligt kul att ha så mkt sköna människor omkring sig. Sen tycker jag nog att veckofinalerna har varit roligast, oavsett om jag har körat, tittat på eller själv varit med o tävlat.

fiajansson säger: hej elin.. för vill jag bara säga att du är jättebra.=) jag behöver råd när det gäller låtskrivning. vad brukar du tänka på när du skriver låtar? kram fia

   Elin och Robert säger: Hej fiajansson! Jag vet inte riktigt vad som händer i min yra skalle när jag skriver låtar. Jag bara låter melodi o text komma och då blir det oftast så att texten handlar om nåt jag gått och tänkt på. När man börjar skriva låtar tror jag inte man ska ha så stora krav och tänka för mkt. Låt det bara komma! Lycka till!

hez säger: Robert, har du bara en sån underbar röst naurligt eller ligger det mkt övning o sångpedagog till hjälp i bakgrunden? Diggar din röst och ditt gung enormt.

   Elin och Robert säger: Hallå hez!! Man tackar =) Har innan FF bara varit hos sångpedagog vid ett tillfälle! Började sjunga när jag var 16 o lyssnade mkt på gospel o RnB.Gillade "gunget" i den typen av sång. Nu under skolgången har jag insett att jag haft vissa brister i tekniken men det har hänt mkt. Tack vare fröken Einarsson....

Ninos säger: Har ni varit på mycket kändis fester?

   Elin och Robert säger: Hej Ninos. Vi har inte tid för fester inne på skolan o det har inte blivit något under ledigheten heller. Jag (elin) har varit på en men det är allt.

Robert: Inte en enda. Har fått några inbjudn. men det har inte riktigt funnits tid t det.

Yohanna säger: Finns det nått "FF-par" i år??

   Elin och Robert säger: Elin: jajamensan! Jag är i andra månaden nu.... Haha, nej allvarligt talat så har det varit väldigt lugnt på FF i år. Inga skandaler. Inga heta kärleksaffärer. Tråkigt, jag vet...

flames säger: Vem tror ni att Bert tycker ska vinna?

   Elin och Robert säger: Robert: Hmmm...låt mig tänka! Sara =) Tror det...

Elin: ja, jag instämmer helt med Robban här. Bert satsar på Sara och självklart vill han se att hon tar hem det hela.

Gurgel säger: Hej!

Ska eleverna fira jul gemensamt på nåt vis?

   Elin och Robert säger: Tjena Gurgel! Om eleverna ska ha julfirande tillsammans så har vi inte blivit informerade = ) Nej, det blir firande med familjerna. Men det hade vart kul att se kalle B som tomte och furu som nisse, hehe...

Robert: Nä, inget gemensamt julfirande i år. Firar i vanlig ordning m familjen.

Hade vart kul o se Bert i tomtedräkt.......Semlor o FF-skivor t alla---=)

mallan säger: Tja på er!:) Är ni laddade inför vårterminen? Eller känns det bara jobbigt att börja en ny termin? Ni e kanon båda två! Kram!

   Elin och Robert säger: Robert: Ska bli kul att komma tillbaks till en ny termin. Var däremot lite trött de första dagarna efter höstterminens slut. Nu e man laddad igen...

Elin: Hmmm.... jag har funderat mkt fram och tillbaka nu när jag varit ledig. En del av mig vill tillbaka och en del vill inte. Men sen vet jag ju att när jag väl kommer tilbaka så kommer jag absolut inte vilja åka därifrån så det finns väl egentligen inget att fundera över!

   Elin och Robert säger: Det var jättekul att svara på lite frågor. Hoppas alla kommer ha det gött i jul och att vi inte gör er besvikna i vår... Från oss två... till er alla... En riktigt goooo jul! Kram Elin o Robert =)