Han är världens sexigaste man

Brad Pitt är kvinnornas favorit

1 av 3 | Foto: AP
Brad Pitt är nummer ett!
NÖJE

Puls läsare har sagt sitt. I omröstningen på nätet har ni utsett världens och Sveriges sexigaste kändisar. Här kan vi nu presentera hela listan.

Det var ingen på redaktionen som blev så förvånad att han eller hon fick en hjärtattack och höll på att dö av överraskning när det visade sig att Puls-läsarna hade röstat fram Brad Pitt till världens sexigaste man. Det var rätt så väntat, om man säger så. För Brad Pitt spelar faktiskt i en helt egen liga.

Det var när han, i början av 90-talet, gjorde en Levi"s-reklam och spelade svinig cowboysare i "Thelma och Louise" som världen fick upp ögonen för vad som skulle komma att bli tidernas största manlige sexsymbol. Brudarna gillade visserligen James Dean på den tiden det begav sig. Och ja, de skrek när Elvis rullade på höfterna och tände på alla cylindrar när Tom Cruise blandade drinkar i "Coctail". Men med Brad var det något annat. Det var som om hela västvärldens kvinnliga befolkning hade gjort en tyst överenskommelse: Bättre än så här blir det inte.

Och folk har alltså inte ändrat sig än - trots att karln faktiskt fyllde gubbe härom veckan. Den 18 december blev Brad en fyrtiotaggare, men släta bäbisansikten som Ashton Kutcher, Justin Timberlake och Orlando Bloom har fortfarande inte en chans. Brad Pitt ÄR helt enkelt det som gäller. Men du...

Han skulle kunna vara din pappa.

Hela listan

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM