Ljuvliga Jolie

Världens sexigaste kvinna

1 av 3 | Foto: AP
Ljuvliga Angelina Jolie - sexigast i världen
NÖJE

Puls läsare har sagt sitt. I omröstningen på nätet har ni utsett världens och Sveriges sexigaste kändisar. Angelina Jolie tog hem första platsen som världens sexigaste kvinna.

Att Angelina Jolie blir utsedd till världens sexigaste kan se ut som en datanördarnas sammansvärjning. För legioner av dataspelskillar var hon en dröm som blev verklighet när hon förkroppsligade Lara Croft på bioduken. Visst var orginalet sexigt, men pixlar står sig än så länge ganska slätt mot kött och blod. Dessutom finns det nog en hel del snubbar som aldrig varit ens i närheten av ett Playstation som stämmer in i hyllningskören.

Förutom klassiska snyggoattribut som långa ögonfransar, svallande hår och bistungna läppar har Angelina även den där typen av "Bad girl gone super bad"-attityd. Hon ser ut att ta den hon vill ha, och med lite tur överlever man för att kunna berätta om det efteråt. Men hårdkoktheten och vildheten kombineras med ett engagemang för mänskligheten, hon fick bland annat FN:s "Citizen of the world award" tidigare i år.

Två äktenskap har hon redan hunnit med. Det första med Jonny Lee Miller och det andra med Billy Bob Thornton. Men sedan ett och ett halvt år tillbaka är adoptivsonen Maddox den ende mannen i hennes liv. Hollywoods häradsbetäckare och hennes motspelare i filmen "Alexander", Colin Farell, har dock börjat kasta lystna blickar på henne enligt ryktena. Om det blir han eller någon annan som blir make nummer tre får framtiden utvisa.

Hela listan

Sofia Larsson