De hade sex – direkt i tv

Vild fyllefest i ”Big Brother” efter sammanslagningen

NÖJE

Sammanslagningen slutade i en vild fest.

Spriten flödade och deltagare hade sex i ”Big Brother”-huset i natt.

Allt visades i direktsänd tv.

Foto: KANAL 5
Guppande täcken I går hade två deltagare sex i "Big Brother". Efter utröstningen och sammanslagningen ställde Kanal 5 till med stor fest. Och det gav resultat. Efter några timmars festande drog sig Carolina Gynning och Olivier de Paris tillbaka till sovrummet och det dröjde inte länge förrän täcket började guppa.

I går fick Robin Göransson lämna ”Big Brother”-huset.

Strax därefter fick de övriga deltagarna ett besked de länge väntat på - väggen som separerat de två lagen sedan starten togs bort.

Poolparty

Deltagarna fick äntligen träffa varandra och belönades med ett ”poolparty”. De försågs med sprit, musik och snart var flera deltagare kraftigt berusade.

Carolina Gynning och Olivier de Paris påbörjade romans fortsatte. De båda började snart kyssas och försvann senare under natten in i sovrummet tillsammans. Inom kort rådde febril aktivitet under ett av täckena och högljudda stön hördes.

Visades i betal-tv

Hela händelsen bevittnades av ytterligare en deltagare som befann sig i samma rum samt av de tittare som köpt den tjänst som ger dem tillgång till direktsända bilder från fyra kameror i huset - dygnet runt.

Kanal 5 valde dock att bryta sexscenerna, men först efter drygt tio minuter.

- Vi vill ha en chans att redigera materialet först och vill inte visa direktsända sexscener. Det blir för intimt, säger projektledare Sara Goldensohn.

Senare under natten började två deltagare prata om att lämna huset morgonen därpå - för att ta droger. Flera upprörda tittare ringde då till Aftonbladet.

Får en varning

- Att de pratar om knark i huset är något vi tar avstånd från och de två deltagarna kommer att få en varning omgående. Vi kan inte styra vad deltagarna pratar om men vi kan rekommendera dem att inte prata om droger, säger Sara Goldensohn.

Flera tittare påpekade också att en av deltagarna visade tydliga tecken på att vara drogad under festen.

”En omöjlighet”

- Det är en omöjlighet att deltagarna kan ha knark i huset. Vi går igenom all deras packning och muddrar dem innan de kliver in i huset, säger Sara Goldensohn.

Linda Hjertén, Fredrik Svedjetun