”Jag vill möta den stora kärleken och bli mamma”

Carola chattade om framtiden, country och snyggaste killarna

NÖJE

I söndagens veckofinal åkte hon ut för andra gången. Nu chattade Carola Szücs med läsarna och tittarna om sin framtid i artistvärlden.

– Jag vill göra en platta med många egna låtar på. Och så vill jag möta den stora kärleken och bli mamma en dag...

Läs hela chattet nedan.

Foto: strix
Carola sjöng ”Nine to five”...

Carola Szücs säger: Hej allihopa - nu e jag här...ÄNTLIGEN!!

spunkmusic säger: Vilket är ditt bästa resp. sämsta minne ifrån Fame Factory?

   Carola Szücs säger: Bästa...hmmm absolut när jag fick sjunga "Walk a mile" på första veckofinalen. Min första egna låt..och blev VECKANS FAVORIT. Sämsta..att åka ut såklart. Jag vill ju väldigt gärna vara på skolan.

emmy säger: För det första tycker jag du är jättebra! Och så har jag en liten fråga... Vem tyckte du var bäst på skolan?

   Carola Szücs säger: TACK Emmy!! Hmmm här är så väldigt många bra och alla har blivit bättre dessutom. Martin har en underbar röst. Maja har ett härligt scensåråk..uhh kan inte välja

solveig säger: Hej jag är 10år hur gamal är du?

   Carola Szücs säger: Hej Solveig. Fint namn du har! Jag är 28år..det var alltså längesen jag var 10.. kram

Åsa säger: Var kommer du ifrån? Med tanke på det ovanliga efternamnet?

Lycka till i framtiden!

   Carola Szücs säger: Jag är född i Kristianstad, men min pappa är född i Budapest som är Ungerns huvudstad. Jag är så glad att få ta del av en annan kultur som jag har fått alldeles gratis, men jag är väldigt svensk till sättet och tradition och det är hela min familj.

crazy_anita säger: hur känns det att ha gått från veckans elev till att bli utröstad??? jag tycker det är fördjävligt...

   Carola Szücs säger: Hej du härligt galne :-) Jo det känns förstås oerhört tufft, särskilt med tanke på att det började så bra. Jag sjunger nu bara egna låtar..hmm kanske ska börja sy mine egna kläder också ha ha. Tack för ditt stöd. Det är allra viktigast. Viktigare än juryn..

B säger: Hur kunde det höras så bra när ni blev filmade, hade ni mikrofoner? Visste ni alltid när ni blev filmade?

   Carola Szücs säger: Det är en person som är ansvarig för att ljudet blir så bra som möjligt. Han eller hon har en mikrofon med sig som tar upp allt ljud....nästan :-)

Canaille säger: Vem är din stora idol, Carola?

   Carola Szücs säger: Jag har många förebilder. Dessutom ändras de hela tiden. Jag kan nämna några: Dolly Parton, Gabrielle, Emmy-Lou Harris, Kenny Rogers mfl

Kristian säger: Vem tyckte du bäst om på skolan?

   Carola Szücs säger: Maja är min vän och hon betyder mycket för mig. Vi delar många upplevelser och det räcker med en blick och så vet vi vad vi menar. Elin känner jag väldigt mycket för och trivs fantastiskt med. Vi kommer att hålla kontakten.

Crissa säger: Får ni behålla kläderna som ni uppträder i?

   Carola Szücs säger: Tyvärr inte...snyft

Emil T säger: Vad har du för framtidsdrömmar?

   Carola Szücs säger: Jag vill göra en platta med många egna låtar på. Och så vill jag möta den stora kärleken och bli mamma en dag..

Ljhealiht säger: Vilken av killarna var snyggast på skolan????

Puzz På NoZen

Två CraZy Idiots

   Carola Szücs säger: Oj hade du ställt frågan ibörjan hade det varit lättare att svara. Alla är ju liksom familj... Jag tycker att Johan Östberg och Martin har de absolut snyggaste TV ansiktena

Emmy... säger: Vem tyckte du mest om: Micke Grahn eller Bengt Palmers?

   Carola Szücs säger: De två är så olika verkligen. Micke är en så fantastisk människa. Han har ett stort och varmt hjärta och det känndes att han brydde sig om alla. Bengt har jag fortfarande inte lärt känna lika bra. Han håller distansen mer.

säger: fanns det någon kärleks relation på skolan? Lie

   Carola Szücs säger: Inte vad jag vet faktiskt.

Sebbe säger: Long way home är superbra men "9 to 5" som extranummer är ett uttjatat val. Tror du hade vunnit mer på att ta en av Dollys andra låtar "Jolene" eller "Here it comes again" t ex

   Carola Szücs säger: Hej Sebbe. Extra låtar och jag innebär ångest. Jag har aldrig sjungit de allra mest kända låtarna just för att de hörs ju ändå. Ska jag vara ärlig så hade jag Jolene som alternativ. Here it comes... är underbar. Den hade jag gärna sjungit..

Jag_ säger: Tyckte du att jimmy var en bra vinnare eller tyckte du nån annan var bättre ?

   Carola Szücs säger: Jag tycker att Jimmy gjorde sitt bästa framträdande någonsin så därför var det bra. Men ska jag vara ärlig så tycker jag att nästan alla i den vf kunde varit vinnare.

Suss säger: Hej Carola! Vem anser du vara en värdig vinnare av Fame Factory?

   Carola Szücs säger: Hejsan! Jag vet faktiskt inte. Jag tycker att det hade varit rolig att bli överraskad

caroline säger: hur var kontakten hos er elever på skolan? Var den bra eller var det mycket avundsjuka som man inte fick se i tv:n?

   Carola Szücs säger: Det går såklart upp o ner när man e så många på samma ställe. Vi hade hysteriskt roligt ibland, medans det ibland var sämra stämning pga att någon inte var på topp osånt smittar. Det finns såklart de som använder kameran till sitt syfte mer än andra, men det är ju tillåtet så vad ska man säga. Vi är alla olika,

Anna säger: Vad kommer du att göra nu? Finns det någon möjlighet att du kommer ut med en skiva? Jag har inte varit speciellt förtjust i country innan, men jag har verkligen gillat dina senaste låtar.

   Carola Szücs säger: Hej Anna. Vad glad jag blir. Vet du att jag tror att det finns en inbyggd "jag tror inte jag gillar country" inställning i sverige för att vi aldrig har haft någon riktig o äkta country stjärna. Roten till countryn kommer ju ifrån vanliga hårt knegande människor. Många kvinnor som är tuffa och fixar hem, barn o arbete själva medan mannen var ute på långtradar-turer. Mycket sorg och slit ligger bakom många sånger. Åhhh jag skulle kunna berätta mer o mer. SKIVA klart att det blir (ja e optimist) hoppas innan sommaren e slut, men man vet aldrig. Håll utkik!

   Carola Szücs säger: Vet ni, jag tror att tiden e ute...tyvärr. Jag håller på med min hemsida som nog äntligen kan vara klar om någon vecka eller två. Där har jag en gästbok som jag bjuder in er till. KRAM till er alla och TAC}K för stödet. Hoppas att ni kommer till mina spelningar i sommar. Vi hörs! carola-szucs.com