”Jag tar vad jag får”

Sandra och Carola längtade efter beröring

1 av 2 | Foto: strix
Sandra Dahlberg tröttnade på att alla i klassen var upptagna.
NÖJE

I tisdagens avsnitt avslöjade Sandra Dahlberg och Carola Szücs att de kände sig frustrerade på skolan eftersom de saknade beröringen och kärleken i den verkliga världen.

– Eftersom jag varit singel så länge så blir det så att jag tar vad jag får, sa Sandra.

Redan i höstas klagade Sandra på att det inte fanns några lovliga killar på Fame Factory-skolan. Nu gjorde sig ensamheten påmind igen.

– Jag har varit väldigt nere den här veckan. Jag skulle inte vilja kalla det för en sexuell frustration som brett ut sig på skolan, men något är det, för vi är så kärvänliga, vi masserar och kramar varandra varje dag, eftersom man saknar den mänskliga kontakten man hade utanför Fame Factory, sa Sandra.

Klasskompisen Carola var inne på samma linje.

– Det är ett irritationsmoment att man inte får beröring och sina behov uppfyllda på alla plan. Man är ju van vid att man äter dricker och älskar, sa Carola.

Både hon och Sandra är singlar, men någon större möjlighet att ragga ges inte på skolan.

– Eftersom jag varit singel så länge så blir det så att jag tar vad jag får, sa Sandra.

– Och nu är jag på det här stället där jag inte får någonting, de flesta är ju upptagna, och det är lite synd för en liten mumsbit av dem alla hade jag kunnat tänka mig.

Sandras aptit hade inte gått helt obemärkt förbi. Sabina Baltzar Roth, som inte är singel, tyckte sig se tydligt vem det var som hade det värst.

– Självklart så blir det en sexuell frustration i huset eftersom vi lever så nära inpå varandra utan att ha tillgång till våra nära och kära. Det finns dom som är mer frustrerade, det finns ju en som bara skriker ut det jämt och ständigt. Jag behöver inte ens nämna henne vid namn: Klimpfjäll, sa Sabina.

Senare fick eleverna utlopp för en del av sin frustration i en övning med Ronnie Eck där de skulle pussa, smälla till eller nypa varandra.

För medlemmar i Fameklubben

Stefan Tyrving

ARTIKELN HANDLAR OM