Schlagerparet väntar barn ihop

- Kulan ser fin ut under klänningen

1 av 2
Schlagertrio På lördag uppträder Zara Kronwall och magen med gruppen Sarek i deltävlingen i Karlstad, och om två veckor är det Emil Sigfridssons tur i Umeå.
NÖJE

KARLSTAD

Zara Kronwall, 21, och Emil Sigfridsson, 23, väntar en schlagerbebis tillsammans.

I augusti blir de båda schlageraktuella artisterna föräldrar.

- Det kom som en chock. Men en välkommen sådan, säger Zara.

De har varit ett av artist-Sveriges heta par sedan oktober förra året. Men i julas fick det nyförälskade paret en oväntad julklapp.

Zara väntade barn.

- Vi hade planerat att skaffa barn tillsammans någon gång i framtiden men att det skulle bli så snart kom som en överraskning, säger Zara Kronwall.

Annorlunda jul

- Det blev en annorlunda julafton. Plötsligt började vi se barnvagnar och bebisar överallt, säger Emil Sigfridsson.

Zara Kronwall är nu i 14:e veckan och i den schlagerklänning hon ska ha på sig på lördag syns magen. Därför bestämde paret sig för att göra nyheten offentlig.

- Kulan ser fin ut under klännningen och jag har mått jättebra under hela graviditeten så det känns inget jobbigt att tävla. Jag har bara varit lite grinig, säger Zara Kronwall.

- Mmmm, håller Emil Sigfridsson med.

Slipper tävla

På lördag tävlar Zara och gruppen Sarek i den första deltävlingen av Melodifestivalen. Om två veckor är det Emils tur i Umeå.

- Det känns inte som att vi konkurrerar mot varandra, vi ser det inte som någon tävling, säger Emil Sigfridsson.

- Men vi är glada att vi slipper möta varandra den här veckan. Vi hoppas vi får möta varandra i Globen i stället, säger Zara.

Emil är med Zara i Karlstad hela veckan - nu har han ju två att heja på.

Men i år är det en lugn Zara Kronwall som står på scenen.

- Förra året höll jag på att dö, jag var så nervös. Men i år känner jag mig så himla lugn och harmonisk, kanske är det för att jag väntar barn, säger Zara Kronwall.

Nu ska Zara och Emil flytta ihop i en lägenhet i Stockholm. Och i sommar väntar turné runt landet för dem båda.

- Jag hoppas att jag kommer att klara av hela turnén. Man behöver ju inte lägga ned karriären för att man ska ha barn. Titta på Charlotte Nilsson, säger Zara Kronwall.

Linda Hjertén