"Rachel kommer bli svår att få bort"

Jennifer Aniston satsar på film efter "Vänner"

NÖJE

LONDON

Jennifer Aniston vill inte göra huvudroll i en tv-serie igen efter "Vänner".

Däremot kan hon tänka sig att medverka i "Vänner"-kompisen Matt LeBlancs nya tv-serie "Joey".

Och det blir ingen film med maken Brad Pitt.

- Det vore att tigga om problem, säger hon till Aftonbladet.

Foto: aftonbladet bild
Ingen mer tv Nu är det film som gäller. Men det blir ingen film med maken Brad Pitt " än. "Det vore att tigga om problem", säger Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston och Ben Stiller framträdde i London för att göra reklam för kommande filmen "" och så kom Polly" med svensk premiär 2 april. En riktigt underhållande romantisk komedi av "Den där Mary"-typen utan att vara fullt så galen.

Men vänner av illrar kommer kanske att bli lite irriterade på samma sätt som hundägare kunde bli upprörda av "Den där Mary".

Inga fler tv-serier

Jennifer Aniston berättar att hon helst vill göra film. Hon tror förstås att hennes roll i "Vänner" kan påverka publikens uppfattning av henne.

Just nu visas den sista omgången i amerikansk och brittisk tv.

- Den roll jag gjort i tio år (Rachel) kommer ju vara svår att få ur människors medvetande. Det kommer jag att få höra hela tiden men förhoppningsvis försvinner det.

Hon kommer helst inte att göra en huvudroll i tv-serie.

- Åtminstone inte under en överblickbar framtid, men det vore bara löjligt att utesluta det. Man vet ju inte vad som kan hända.

Ja till "Joey"

Matt LeBlanc kommer att göra huvudrollen i en "spin-off" från "Vänner" som heter "Joey". Han flyttar till ett nytt område och inleder ett förhållande med den gifta grannfrun. Jennifer Aniston kan tänka sig att dyka upp som gästande skådespelare.

- Frågar han så " men det har han inte gjort, jag skulle göra allt för honom.

Ingen familjefilm

Det blir heller ingen film med maken Brad Pitt.

- Det vore ju bara att tigga om problem. Folk skulle inte kunna se själva filmen " det skulle bara bli en show på ett annat sätt. Kanske senare. Vi tycker båda två att det skulle vara kul " bara inte just nu.

Leif Kasvi