Kattis och Niklas redo för bröllop

Paret har förlovat sig – i största hemlighet

NÖJE

Kattis Ahlström och Niklas Strömstedt ska gifta sig.

Nu har kändisparet förlovat sig i största hemlighet.

- Tack, det stämmer, säger Kattis Ahlström glatt.

Foto: CECILIA ÖSTERBERG/IBL
ETT PAR I FLERA ÅR Kattis Ahlström och Niklas Strömstedt träffades på en fest på Stallmästargården i Stockholm. Nu har paret förlovat sig.

Programledaren Kattis Ahlström, 37, och artisten Niklas Strömstedt, 45, har varit tillsammans under flera år. Nu har paret förlovat sig med varandra.

I söndags var det flera tittare som uppmärksammade Kattis Ahlströms vackra förlovningsring som gnistrade och blänkte i SVT:s ”Tv-huset”.

När Aftonbladet ringer och gratulerar bekräftar hon den glada nyheten.

- Tack, det stämmer, men det är ju jättegammalt så det är inget att gratulera.

Träffades på en fest

Om ett romantiskt sommarbröllop väntar eller hur själva förlovningen gick till vill Kattis inte uttala sig om.

- Nej, jag pratar inte med media om mitt privatliv, säger hon.

Hon och Niklas Strömstedt träffades när produktionsbolaget Mastiff Media höll sin premiärfest på Stallmästargården i Stockholm.

Först tog paret några drinkar i baren innan Niklas satte sig vid flygeln och började spela för Kattis. I dag syns de ofta ute tillsammans, men av någon anledning har kändisparet aldrig berättat om sitt liv tillsammans.

- Jag behöver inte säga någonting. Det är mitt privatliv och mina känslor, har Kattis tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Kattis Ahlström och Niklas Strömstedt har än så länge inte blivit sambor officiellt, men lever med en stor familj tillsammans.

Har fem barn

Sedan ett tidigare äktenskap har Kattis barnen Ebba, 7, och Love, 6. Niklas i sin tur har tre barn med sina kända ex-kvinnor. Sönerna Simon, 12, och Adam, 16, med Efva Attling så femåriga Maja med Agneta Sjödin.

Daniel Nyhlén