”Jag åkte världen runt och sjöng med Dr Alban”

Martina chattade om månadsfinalen och turnélivet före Fame Factory

NÖJE

I söndagens månadsfinal åkte hon ut. Nu chattade Martina om sin tid på skolan, och hon avslöjade dessutom att hon varit på turné med Dr Alban.

Läs hela chattet nedan.

Foto: strix
Martina i månadsfinalen.

   Martina Edoff säger: Hej Hej nu är jag här!!:0)

norrys säger: Hej Martina! Synd att du åkte ut - men jag tror säkert att det kommer att gå jättebra för dig ute i det "riktiga" livet. När släpper du någon singel/album? Jag vill då definitivt köpa det!

   Martina Edoff säger: Jag håller på att spela in en del låtar nu som jag hoppas kommer ut längre fram. Cant stop the rain kommer ju på nästa FF-platta, men en egen skiva jobbar jag stenhårt på nu!!!

Martin säger: Skule du vilja spela in en låt med Fame-Magnus? Ni är ju lika gamla!

   Martina Edoff säger: Ja det skulle ju va för att vi är nästan lika gamla då!!! ; )Jag tycker han är en otroligt duktig sångare, så därför skulle det vara kul att få sjunga med honom någon gång.

säger: Hej! Tycker du att du har uppnåt det du ville uppnå genom att vara med i Fame Factory?/Ime!

   Martina Edoff säger: Jag skulle velat lära mig sjunga klassiskt som Monica och jag pratade om, men det får jag väl göra en annan gång. Annars tycker jag att det har gett mig massor av nyttiga och roliga erfarenheter, samt att det har varit kul.

Anneli säger: Hej Martina. Märkte du av mycket att du var äldst på skolan, t.ex. Pauline är väl mindre än hälften så gammal som du. Hur kändes det?

   Martina Edoff säger: Det som märktes var att det var ett himla tjat om det, först från Bert, sen togs det upp hela tiden. Magnus Bäcklund är äldre än mig samt Simphsson från förra säsongen, Men det är klart att det känns ibland när man är så många som lever så tätt ihop och vi har hunnit få olika livserfarenheter. Jag har ju levt längre och därför gått igenom mycket mer än de som är yngst. Men alla är lika härliga att umgås med oavsett om det skiljer många år emellan oss.

Helle säger: Hej Martina! Har du inga riktiga skvaller från FameFactory skolan som tv har missat? *kram*

   Martina Edoff säger: Eftersom vi inte fick titta på tv över huvud taget så vet jag inte vad som har sänts. Några smaskiga skvaller finns tyvärr inte, alla ville ge allt när man väl är där så det finns inte ork till nåt annat.

Nina säger: Vilka raser är dina hundar?

   Martina Edoff säger: Jag har en busig och ruffsig dvärgpudel som heter Joey och en ståtlig och vacker goldenretriver tik som heter Jessie.

Mia säger: Vad tycker du om de nya reglerna i Fame Factory?alltså duetterna och kvalveckan till exempel.

   Martina Edoff säger: Kvalveckan var vi ju starkt emot eftersom det kändes som en veckofinal för de "sämsta" vilket det absolut inte är! Nu ska de sjunga duetter och det är turbulens i huset. Hur det än blir så blir det bra, ni får väl se...

säger: vem tyckte du var snyggast i fame factory

   Martina Edoff säger: Det finns många vackra människor på skolan - vacker inifrån och naturligtvis bildsköna. När man lär känna personer så tycker man att alla har något fint.

Åsa säger: Du har hållt rätt låg profil i tv, har det varit medvetet eller är det hur tv har vinklat det?

   Martina Edoff säger: I början när jag kom in i programmat höll jag mig lite i bakgrunden för det var så mycket som hände och jag ville ha lite koll på läget först. Sen när jag kom in i det hela och började trivas så pratade jag och hördes lika mycket som de andra. Jag har sjungit jättemycket på Monicas lektioner och varit delaktig i allt annat, men jag kanske inte är en sån person som alltid försöker synas och höras jämt. Jag tror också att det har klippts bort en del när jag sjunger och är med som alla andra. Det kanske är roligare att lyssna på någon som är lite mer frispråkig som tex min goda vän Sandra.

säger: En duett med Klasse möllberg kanske skulle vara nåt?

   Martina Edoff säger: Ja varför inte...... :)

kicki säger: I något program talades det om vilka utländska kända artister/grupper du körat bakom. Kan du nämna vilka?

   Martina Edoff säger: Jag åkte världen runt och sjöng med Dr Alban när han var som störst på 90-talet. Jag har varit med på en del tv-shower utomlands och sjungit med honom och sen med andra artister här hemma. Det var nog det de sa om att jag har varit utomlands o sjungit, fast med Alban då.

silverrosen säger: vem tror du vinner årets omgång?

   Martina Edoff säger: Hmmm svårt att säga, jag sa från början i programmet att Becker kommer att ta hem det här, jag tycker han är så duktig, men man vet ju aldrig!

ullis säger: Vill bara säga att jag tycker det var supertrist att du åkte ut, finns ingen anledning längre att se FF. Men Du är redan en stor STJÄRNA och behöver inte FF.

Vad gör du nu?

Kommer du att sjunga "ute" nåt?

Vill gärna vet när/vart så jag kan vara där!

KRAM och LYCKA TILL underbara Martina

   Martina Edoff säger: Tack så jättemycket alla underbara supporters!!! Jag ska naturligtvis ut o sjunga så mycket som möjligt och just nu är jag i full gång att förbereda för kommande gig. Så fort jag vet nåt så meddelar jag naturligtvis : ) Jättestor Kram till Alla !!!!!