Om vi vore ett par…

Med den virile ”Big Brother”-fransosen Olivier de Paris.

NÖJE
Foto: Foto: ANDREAS BARDELL

Var träffades vi?

- Självklart träffades vi på en nattklubb vid Stureplan, där jag arbetar. Jag spenderar ganska mycket tid där, både på Isolé, där jag jobbar, men också på andra klubbar eftersom jag måste promota min klubb och jag älskar party party fest, like crazy, champagne, du vet vad jag menar.

Vad var det som fick dig att falla för mig?

- De var annorlunda. Du var inte som alla andra tjejer från Östermalm. Du var inte "Olivier de Pariiiis, får jag komma in?", du ville inte vara med mig bara för att få komma in på nån klubb där jag jobbar. Annorlunda och söt, mycket söt. Inte äckligt full.

Vad hittar vi på när vi träffas?

- Vi äter middagar, går på bio, ibland går vi ut tillsammans. Jag tycker att det är viktigt att vara bästa kompis med sin tjej, så vi litar på varandra, jag kan snacka med tjejer och det är inget problem. Vi träffas mycket och äter tillsammans, kollar på tv, har "quality-time" och det viktigaste är att vi pratar mycket med varandra.

När insåg du att vi var ett par?

- När jag började sakna dig. När jag var med mina kompisar och det plötsligt känns i magen, pang, att jag saknar ditt leende, din parfym, ditt sätt att vara.

Min pappa gillar inte nya killar. Hur får du honom att gilla dig?

- Jag försöker visa honom att bara för att jag jobbar på en nattklubb så betyder det inte att jag vill bli full med min tjej varje kväll. Jag kommer att vara trevlig och bra mot hans dotter och jag visar honom att jag finns där för henne och han kan lita på mig.

Är det ok att jag har en foto på mitt ex i plånboken?

- Nej, det är inte ok. Det är ok om du har en bild av honom i minnet, för jag förstår om han var viktig för dig. Men om du har en bild av honom i plånboken är er story inte över och något är fel. Då borde du först avsluta er historia och sen komma tillbaks till mig.

Vad säger du om jag får ett erbjudande att vika ut mig?

- Det är inget problem för mig. Men jag tycker inte att du ska vika ut dig helt naken, för det är något som ska vara mellan dig och mig. Det är privat. Men det beror också på en massa saker, fotografen, tidningen, om det är svart-vita konstnärliga bilder eller Slitz" Men jag är ok med idén. Om det gör dig lycklig, vaschegud. Vi kan väl prata om det.

Hur många killar är det OK att jag har haft sex med innan dig?

- Den frågan är svår. Jag har varit med många tjejer och jag vill inte att du ska döma mig, så vem är jag att döma dig? Jag borde acceptera och inte säga något. Men! Men" självklart är det bättre om du bara har varit med några få killar. Kanske" fem. Max. Ha ha ha! För att vara ärlig gillar jag inte om en tjej som har en lång lista på killar hon har varit med innan mig.

Får jag mäta din snopp?

- Ja inga problem, om du vill mäta min snopp så kan vi leka tillsammans och jag kan mäta något på dig också.

Har du någonsin mätt den?

- Ja, ja! När jag var yngre, kanske 13 år, tillsammans med mina kompisar. Men för att vara ärlig, för jag kan tänka mig vad nästa fråga kommer att vara, jag kommer inte ihåg exakt hur många centimeter den var.

Blir du sur om jag flörtar med andra?

- Jag skulle vilja svara nej. Det skulle jag verkligen. Men då skulle jag ljuga. Så, ja jag blir lite arg. Inte psycho, men arg. Ibland ser det ut som om jag själv flörtar med tjejer när jag jobbar, men det hör till mitt jobb. När det kommer till att flörta på riktigt så tycker jag inte att det hör hemma i ett förhållande. Jag tror på sann kärlek och om man verkligen är kär i någon så bryr man sig inte ett fuck om att flörta med någon annan.

Men Adam Alsing är ju så härlig. Får jag inte flörta lite med honom åtminstone?

- Jo du kan få flörta litegrann med Adam, men jag kommer att säga till Adam att vara försiktig, för annars vet jag var jag kan hitta honom och jag kan kick his ass, ha ha ha! Så" vascheguud!

Hur bevisar vi för omvärlden att vi inte bara är ett publicitetshungrigt dokusåpa-par?

- För det första kommer vi att vara trogna mot varandra. Och vi kommer att träffas mycket så att folk förstår. Och efter ett tag, kanske efter ett år, kommer jag att gå ner på knä och ge dig en löftes-ring, inte förlovningsring, men som ett löfte. Att bli känd betyder ingenting. Jag kommer att köpa blommor till dig varje dag och alltid hålla dig i handen när vi är ute och går så att folk kan se att det är dig jag älskar.

ARKIV: Olivier

Karin Österlund

ARTIKELN HANDLAR OM