”Jag var jätterädd för Sebastian”

”Farmen-Zacke” chattade med Aftonbladets läsare

NÖJE

Zaklina ”Zacke” Eriksson är nöjd med sin insats i ”Farmen Afrika”. Det sade hon när hon chattade med Aftonbladets läsare. När den heta potatisen Sebastian kom upp, säger hon att hon inte kunde ha gjort annorlunda än hon gjorde.

”Är man rädd är det svårt att göra något”, säger hon.

shyQ säger: Ojdå blev du utslagen ....du valde fel motståndare om du hade velat vara kvar. Isabelle hade varit en enkel match för dej. Du är en skön brud! Hur känns det idag då? Är du kär!

   Zaklina säger: Vem du skulle jag vara kär i? Jag har en hemma, det var kanske därför jag förlorade. Jag funderade i Kämpestugan, men jag skulle nog ha skämts mer om jag hade tagit en ersättare. Dessutom tror jag att jag hade haft en liten chans om Pia hade valt sågen.

säger: Hej, Jag tycker att ditt självförtroende växte efter tvekampen i stupstocken. Hade du inte läst på husförhöret, eller blev du så nervös? mvh gunnar

   Zaklina säger: Ja, ärligt talat läste jag lite i början på husförhöret för att det var så mycket. Jag hade tänkt läsa mer i slutet. Taktiskt tänkande var att vänta lite, men mina nerver är inte alltid vad de ska när jag blir stressad.

Kajsa säger: Hej Zacke. Varför ställde du inte upp för de andra när Sebastian försökte knäcka dem?

   Zaklina säger: I dokusåpavärlden tyckte jag inte att det var så farligt, att han skojade eller trodde att han skojade med Frida och Pia. Men ju mer det gick ju värre blev det. Då var jag faktiskt feg, men jag var jätterädd för honom. Och han gjorde mig ju inte illa, då valde jag att ligga lågt.

casie säger: Var det mycket bråk som du hoppas inte visades i tv?

   Zaklina säger: Nej, det var inte mycket bråk. Det fanns inte så mycket att visa annat än under Sebastianveckan. Jag uppfattade det som att det skulle vara puttigt och nuttigt inför kamerorna.

Marina säger: Hej Zacke! Vem tyckte du mest om på Farmen? Vad tycker du om Sebastian ?

   Zaklina säger: Efter Lises och Peters avgång är det Maggie, Torsten och Wilda. Ja, någonstans är det ett stort skämt att han fick vara med i en dokusåpa.

Julia säger: Hej! Tråkigt att du åkte ut. Vad är ditt bästa respektive värsta minne ifrån Farmen?

   Zaklina säger: Det bästa var självklart när jag vann över Louise och det sämsta var att förlora mot Pia. Hur mycket jag än längtade hem så vill man vara kvar hela vägen. Sedan var det mitt eget fel, jag hade läst på för dåligt och Pia var för bra.

madde säger: Vem vill du ska vinna Farmen?

   Zaklina säger: Som det är just nu håller jag stenhårt på Torsten. Han är en helgo farmare, det är lite jävlar i han. Riktigt duktig.

Farmen - Experten säger: Hej! Vilka har du kontakt med nu från Farmen?

   Zaklina säger: Just nu är det den äldre delen av gänget.

susanne säger: Hur känns det att få komma hem till Sverige igen efter em sådan resa som Afrika och allt som har hänt där

   Zaklina säger: Oj, det var så skönt att komma hem. Men jag var besviken på vädret – jag hade velat se en halvmeter snö. Men det såg ut som när jag lämnade Sverige, så det kändes nästan som att ha varit i en dröm. Har jag varit i Sydafrika? Men borta bra, hemma bäst.

Kajsa säger: Hur känns det att se dina egna insatser i Farmen i tv?

   Zaklina säger: Eftersom det är första gången man är med om det är det hela tiden lite spänt att se sig på tv. Man är rädd att göra bort sig och det är pirrigt. Men jag är nöjd, jag har varit mig själv. Jag är lita av varje, ledsen, feg, glad, arg - det är verkligen jag.

zackesextokig! säger: Vad anser du om Naken-Janne? Är han en förebild eller bara en penibel människa??

   Zaklina säger: Ja, men Naken-Janne har ju sin roll. Är man i den världen får man väl skoja lite – även om sex. Det tillhör livet och då kan det väl tillhöra Farmen. Så länge det håller sig inom rimliga gränser.

Farmen-Experten säger: Tjenixen Zacke! Hur var det att bo i kämpestugan? Hände det något roligt på Farmen som vi tittare inte fick se?

   Zaklina säger: I Kämpestugan så gillade jag inte det här med att vara ensam. Min mun går i ett, det är inte underligt att rösten är som den är och när jag är hemma har jag alltid någon med mig. Jag är inte ensam i 10 minuter. Så det var jobbigt. Jag kanske pratade med småkräken som var där, men de svarar ju inte. Annars hände det mycket. Vi hade en Luciafest som inte visades som var otroligt bra och sedan var vi väldigt upptagna med våra jobb. Gutta var lagen, och ibland var vi så slut att vi glömde det sociala.

uggla säger: Nu i efterhand tycker du att du handlade rätt, när det gällde situationen med Sebastian?

   Zaklina säger: Jag förstår att frågan kommer upp. Men handen på hjärtat - jag hade nog inte kunnat göra något annat. Är man rädd är det svårt att göra något. Jag hade nog gjort detsamma igen.

   Zaklina säger: Tack allihopa och hela världen. Puss och kram från Zacke. Vi kanske ses igen.

aftonbladet.se