Seriöst oseriösa Carmen Electra

1 av 5 | Foto: ap
Carmen Electra har gjort sig en riktigt bra karriär på att bara vara en snygg och sexig tjej.
NÖJE

Inga försök till seriösa roller eller djuplodande intervjuer. Carmen Electra ber inte om ursäkt för att hon är en renodlad Playboy-brud. Nu är hon aktuell som cheerleadern Staci i "Starsky & Hutch" och med sin nya, egna träningsform - aerobicstriptease...

Carmen Electra har aldrig försökt sig på en seriösare filmroll. Hennes karaktärer har för det mesta inte ens efternamn. Det heter Honeysack, Treasure, Mistress Moira eller bara rätt och slätt The Female och går i princip alltid ut på att Carmen ska spela mer eller mindre sig själv. I "Scary movie" fick hon rollen som tjejen som sprang över gräsmattan i minimala, blöta underkläder och dog innan filmen ens hade börjat. Såklart.

Hon har heller aldrig gjort en Pamela Anderson och engagerat sig i hem för misshandlade kvinnor, djurrätt eller liknande. Hon har inte skrivit en bok, inte lanserat sin egen klädlinje och inte talat ut om sin svåra barndom. Söker man på hennes namn på nätet kommer det upp sida efter sida med bilder, men att hitta någon text är bra mycket svårare. Och hittar man någon handlar den troligtvis om hennes utseende.

Carmen Electra är helt enkelt en tvättäkta Playboy- och "Baywatch"-brutta. Utan omsvep eller några ihåliga försvarstal i stil med "Jag tycker att bilderna var konstnärliga". Att visa hud är hennes grej. Punkt. Att hon sedan har haft ett rekordkort äktenskap med busen Dennis Rodman, släppte en saggig skiva en gång i tiden och nu är gift - och har en massa sex som hon gärna berättar om - med rockstjärnan Dave Navarro gör bara det hela ännu mer klockrent.

Just nu är Carmen aktuell med två saker - båda helt i enlighet med hennes personliga stil och tidigare projekt. Det ena är en roll i bioaktuella komedin "Starsky & Hutch". Det andra är hennes - tydligen supereffektiva - nya workout metod som hon håller på att lansera i USA: Aerobicstriptease.

I "Starsky & Hutch" spelar Carmen (hör och häpna) en snygg cheerleader som tillsammans med sin lika snygga väninna snortar lite kola och har en trekant med Owen Wilson - som spelar den busiga snuten. Hon heter Staci. Efternamn överflödigt.

Vad gäller den omtalade aerobicstripteasen så är det en träningsform som Carmen har utvecklat efter att ha dansat i två år med The Pussycat Dolls. Den burleska dansgruppen uppträder i korsetter och strumpebandshållare och är sjukt poppis i Hollywood för tillfället. Flertalet stjärnor har varit med och dansat och superkändisar som Madonna och Britney Spears står på tur.

Men Carmen har alltså tagit det hela ett steg längre och pratar nu vitt och brett i tidningar och tv-program om hur lätt det är att hålla sig i form med den nya stripteasen, och om hur hon brukar dansa omkring hemma för sin man. Hon har till och med gett ut sin egen dvd med instruktioner för tjejer som vill lära sig några moves - eller kanske framför allt för killar som skulle vilja se Carmen göra några.

"Carmen Electra"s aerobic striptease" finns alltså ute på marknaden nu, i fall det är någon som är sugen...

Arkiv Carmen Electra

EXCENTRISK MOTION PÅ MODET

Karolina Fjällborg