Nu gör Britney utvik i Playboy

Aftonbladet avslöjar: Hon får 30 miljoner kronor för att visa allt

NÖJE

HOLLYWOOD

Nu tar Britney Spears sista steget.

Stjärnan visar allt i ett kommande nummer av Playboy.

Det avslöjade en närstående källa till företagets grundare, Hugh Hefner, för Aftonbladet i natt.

Foto: ALL OVER PRESS
SLITER REDAN AV SIG KLÄDERNA Så här lättklädd visade sig Britney i måndags när hon var på väg till en fest i Hollywood. Snart tänker hon visa betydligt mer. För 30 miljoner viker hon nu ut sig i Playboy.

- Det stämmer. Hon har tackat ja till ett utvik. Hon får 30 miljoner kronor för att visa sig naken, berättade uppgiftslämnaren.

Överenskommelsen mellan Britney och månadstidningen sätter punkt för en flera månader lång övertalningskampanj från Playboys sida.

Nobbade först

Redan i januari gick Hefner ut och förklarade att Britney var hans drömutvik.

- Hon är den här generationens sexsymbol. Och hon har varit med om massor av sexiga bilder förut, sa han.

Redan då fick popstjärnan ett erbjudande. Men hon nobbade. Sedan dess har summorna på det nya kontraktsförslaget skjutit i höjden.

- Det verkar som om hon har hållit ut för att kunna maximera intäkten, säger källan.

Tajmning lär också ha spelat in. Nyligen visades tv-versionen av Britney och hennes mammas bok "A mother"s gift". Hennes rådgivare fruktade att hon kunde skrämma bort unga tv-tittare om nakenbilderna låg ute samtidigt.

Madonna idolen

Naken hud är inget nytt för Britney. Hittills har hon dock valt att behålla åtminstone något plagg kvar - som på bilden här intill. Den togs i måndags när hon var på väg ut på ett Hollywoodparty.

Beskedet att Britney väljer att visa allt kommer inte som en total överraskning. Det handlar trots allt om en stjärna som sagt:

- Madonna är min förebild.

När Madonna var som störst gav hon ut boken "Sex", där hon var naken på så gott som varenda sida. Britney nöjer sig med ett första utvik. Än så länge.

Magnus Sundholm