”Jag skämdes nog lite för att vara med i en dokusåpa”

Läs hela chattet med Farmen-finalisterna Rolle och Pia

NÖJE

   Rolle Källström säger: Nu är jag på plats. Ställ frågor så det haglar omkring mig.

Toker säger: Är du besviken?

   Rolle Källström säger: Självklart men jag är lika bra förlorare som jag är vinnare. Jag snubblade på målsnöret kan man väl säga.

AeT säger: Varför vann du inte?

   Rolle Källström säger: På grund av att jag slappnade av för mycket på slutet. Jag hade kunskapen men slappnade av. Hjärnsläpp får alla människor. Så är det ibland.

anna säger: Varför vill man vara med i en såpa som Farmen?? Varför sökte du dit?

   Rolle Källström säger: Ja du, Anna. Jag sökte för att det var ett annat land och en utmaning. Inte bara landet utan också värmen som var en utmaning. Jag ville bli en erfarenhet rikare, eller flera. Jag trodde man skulle jobba mer än bara hålla på med intriger.

Jon!! säger: Vad hände på efterfesten mellan dig och Sebastian?

   Rolle Källström säger: Det hände ingenting. Det var bara Roggan och han som det hände saker runt. jag satt nog på ett annat ställe just då. Det var uppgjort redan på hotellet innan mellan de två att de skulle slåss.

Monica säger: Hur kunde du vara så flat och bara stå och titta på när Sebastian gick på som han gjorde mot de andra deltagarna?

   Rolle Källström säger: Det finns 24 timmar om dygnet. Tv visar 23 minuter. Jag sa till Sebastian flera gånger att han skulle tagga ner. Men tv valde visa att jag var en flat kille och det stämmer inte för fem öre. Det kan flera bekräfta.

Eva Englund säger: Varför läset du inte på mer hurförhöret? Lat?

   Rolle Källström säger: Jag läste på precis som Pia gjorde. Vi hade lika mycket kunnande. Men hon var snabbare på plattan än mig. Det var bara en fråga jag svarade fel på. Och jag tycker att det är fel typ av tävling att man ska slå på en platta istället för att skriva ner svaret. Båda hade lika mycket kunskap.

säger: Hej, var det någonting mellan dig och Zacke?

   Rolle Källström säger: Nej, det var inget mellan oss. Men vi var väldigt bra vänner. De som trott nåt annat har fått fel bild. Vi har inte ens haft den tanken.

xjp säger: Har inte allting blivit väldigt konstigt vinklat med Sebastian? Det är ju Roggan som springer runt och säger att han ska slå ner folk.

   Rolle Källström säger: Jo, det är lite vinklat på det sättet. Sebastian hade också goda och roliga sidor som inte visades i tv.

Eva Englund säger: Ska det blir roligt att gå på kändisfest?

   Rolle Källström säger: Ja det vet jag inte. Jag har inte varit på någon. Det beror på om man blir bjuden, det har jag inte blivit. Jag är inte mediakåt. men alla fester är ju roliga.

Henkka säger: Hur länge skulle du ha orkat hänga om inte Torsten skulle ha gett upp?

   Rolle Källström säger: Ja du, jag hade hängt tills Torsten hade gett upp. Jag är för envis för att släppa taget. Jag hade inte gett mig. Jag hade gett mig fan på att nå finalen.

säger: Vem tyckte du bäst om på farmen?

   Rolle Källström säger: Marcus. Han var mest jordnära.

Jannex2 säger: Hur var Naken-Janne i verkligheten?

   Rolle Källström säger: Naken-Janne har bra sidor även han. Han kör sitt nakenrace, men det var nog mer ploj än seriöst när han var nere på farmen.

Monica säger: Hur är du som pappa?

   Rolle Källström säger: Jag är precis som alla pappor. Försöker göra så gott jag kan. Stötta dem och hjälpa dem. Tyvärr har jag haft en dålig kontakt med mina barn, men jag ökar det sakta men säkert. Men jag är en bra pappa när jag väl är pappa

jojo säger: Om inte du eller Pia fått vinna vem tycker du var då dem mest värdiga vinnaren?

   Rolle Källström säger: Torsten. Trots sina mutförsök. Spelets regler bestämmer Strix eller TV4. Eftersom han inte blev bestraffad så är han den mest värdige vinnaren förutom mig och Pia.

Henke säger: Skulle du kunna tänka dig att ställa upp i någon annan dokusåpa? Vill se dig ta revansch Rolle!

   Rolle Källström säger: Jag skulle mycket väl kunna ställa upp i nån annan dokusåpa. Då i en mer tävligsinriktad sådan, som inte innehåller så mycket intriger. Då skulle jag kunna ta revansch lätt, Henke.

säger: Hej Rolle, jag gillar din stil mycket. Du borde vunnit mot den där Pia. Jag tänkte fråga om de andra uppskattade ditt hårda slit?

   Rolle Källström säger: Jag tror att den större mängden i gruppen uppskafttade mitt hårda slit. Men en del tyckte att bara det sociala var viktigt. Jag skulle passa bättre i Camp Malloy eller Gladiatorerna. Farmen var fel forum.

Whiney säger: Hur kom det sig att du verkade vara så sur och irriterad när du var med i farmen?

   Rolle Källström säger: Ja du. De visar inte hela bilden. De har vinklat mig att jag ska vara sån i tv. Jag har glada sidor även jag. Och jag skällde lika mycket på killarna som tjejerna, men de visade bara när jag skällde på tjejerna. Men jag hade mer glada än buttra dagar.

jojo säger: Skulle du kunna tänka dej att ställa upp i Robinson, det är ju en hel del intriger där men tror att du skulle passa perfekt där, tror att du är en sann överlevnadsmänniska.

   Rolle Källström säger: Stämmer Jojo. Jag är precis som du förklarar. Jag är en social ensamvarg. Robinson skulle kanske passa mig bättre än Farmen.

jeppe-19 säger: Rolle, var det inte nära någongång att någon giftorm eller superläbbig spindel kom dig för nära inpå? Hade velat se dig veva mot ett lejon.

   Rolle Källström säger: Jag såg varken orm eller spindel på hela tiden där nere. Närmast jag kom ett vilddjur var nog drygt en kilometer och det var en bergleopard. Men skulle varit kul att veva mot ett lejon. Fast det kanske inte skulle varit så mycket kvar av mig efteråt.

   Rolle Källström säger: Tack alla för det stödet jag fått från er läsare. Och att ni tittat på Farmen. Hoppas att ni får det bra i fortsättningen. Får se om ni får se mig nån annan gång. Ha det bra och ta hand om er. Kram Rolle

   Pia Flodner säger: Hej alla! Nu är jag på plats, så shoot!

tessan säger: Grattis Pia, du var bäst! Jag hejade på dig och Frida hela tiden. Vad har du för planer inför framtiden?

   Pia Flodner säger: Tack Tessan! Inga större planer, mitt liv förändras nog inte radikalt. Men en dröm vore att öppna en liten second hand-butik på Söder. Jag älskar kläder! Har kollat upp lite om möjligheter!

frasse säger: Tjenis Pia. Gutt att du vann! Grattis! Vad tänkte du när Rolle ledde i finalen?

   Pia Flodner säger: Tack! Jag hade nog ärligt gett upp lite. Då tittade jag upp på Frida och hon spände ögonen i mig och tycktes säga: kom igen nu för sjutton!

henrik säger: Vad tycker du om all uppmärksamhet nu efter Farmen?

   Pia Flodner säger: Skit! Faktiskt. Jag har blivit utmålad som falsk och en fuskare. Men ingen kan peka på varför jag är falsk, det är bara vissa bittra deltagare som påstår det. Att jag tagit en kaka från teamet hade knappast spelat någon roll i om jag kom till final eller ej... Jättetrist att folk tror på detta!

Anna säger: Var det inte VÄLDIGT varmt?

   Pia Flodner säger: Jo, OTROLIGT varmt. En dag hade vi 56 grader hörde jag. Men jag tror man vänjer sig när man inte har airconditioner...

Puckade Persson säger: Vad har du gjort för pengarna hittills?

   Pia Flodner säger: Inget! Mer än druckit massa skumpa. Men ska hitta på något kul med polarna så snart jag kommer på något.

Sanna säger: Hade du någon flirt på farmen?

   Pia Flodner säger: Nej. Man känner sig inte så väldigt sexig och lysten på att flirta när alla luktar illa och är svettiga.

jeppe-19 säger: Är du och Frida kära i varandra?

   Pia Flodner säger: Ha ha! Första gången jag hörde det tog jag det som ett skämt, femte gången skrattade jag till lite grann. Efter tionde gången är det inte kul längre... Men hade jag varit lesbisk hade hon mer än gärna fått vara min flickvän. Hon är underbar och snygg!

Urban säger: Om du skulle vara kille för en dag, vem skulle du vara?

   Pia Flodner säger: Kul fråga! Då skulle jag vara Marcus och be om ursäkt för allt han kallat mig!

Magus säger: Är det sant att prodcenterna för farmen tyckte att du var för tråkig och funderade på att få bort dig från programmet?

   Pia Flodner säger: Nej, det är det inte. Däremot märkte de att jag inte trivdes. Jag gick ofta iväg för kamerorna och skämdes nog lite för att vara med i en dokusåpa. Jag tyckte jag var för olik de övriga deltagarna. Så de undrade bara om jag trivdes.

Eva säger: Varför gav du inte Torsten en stor smäll på käften varje gång han kommenterade dina bröstvårtor? Det var han värd!

   Pia Flodner säger: Haha! Ja,det var lite olustigt faktiskt. Jag hade bikini under först,men sedan ville Gustav prova badbollen med mig i poolen och då tog jag av mig bikinin när jag kom upp. Tydligen kunde Torsten inte sluta stirra så jag gick och tog på mig en bh...

Figge säger: Hur var avslutningsfesten i Afrika? Den sanna versionen...

   Pia Flodner säger: Jag var så trött när jag kom dit, klockan var väl runt halv 4 på morgonen. Många blev fulla, men det var på efterfesten det hände grejer. Egentligen skulle det bli lugnt och bara jag och Frida åka iväg med ett par andra, men då hängde alla på när det fick reda på det och det blev vildare än vi ville.

säger: Pierre. Du har säkert fått erbjudande om att jobba som gästbartender. Är de nått som du kan tänka dig?

   Pia Flodner säger: Nej. Jag tycker det låter rätt pinsamt att åka runt med Brinkenstierna och göra bort sig. Men jag gör gärna erbjudanden som har med mode att göra.

Rocky säger: Vad planerar du att göra åt att Sebastian hotade dig till livet?

   Pia Flodner säger: Bara en psykiskt sjuk människa kan säga en sådan sak och sådana ska man vara rädd för. Jag vill höra med honom om han menar det, han kan ha blivit felciterad (vanligt...). Menar han det anmäler jag utan att tveka!

Magus säger: Skulle du kunna tänka dig att vika ut dig i tex Slitz??

   Pia Flodner säger: Hmmmm... Har funderat på det. Blir det snygga bilder utan för mycket naket, så kanske...

frasse säger: Vem på farmen tyckte du minst om?

   Pia Flodner säger: När jag var på Farmen hade jag en helt annan bild av människor än vad som framkommit nu. Zacke är bittrare än allt och hon har absolut sjunkit i mina ögon! Jag har aldrig gjort henne något, hon säger att hon bara ville ha uppmärksamhet av pressen, men det blir på min bekostnad. Och Marcus som aldrig har sagt något till mig utan bara bakom ryggen! En amöba om någon!

johan säger: Tjena Pia! Tog du droger på farmen?

   Pia Flodner säger: Aldrig! Är helt emot sådant!

Megan säger: Skulle du kunna tänka dig vara med igen?

   Pia Flodner säger: Aldrig i livet! Alla har rätt att tycka vad de vill om dig och du kan inte försvara dig. Du blir felciterad och uppförstorad. Är nog alldeles för känslig för sådant här...

   Pia Flodner säger: Tack alla som har stött, uppmuntrat och slutligen gratulerat mig! Ni är bäst! Kramar i massor! Pia.

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM