Playboys krav: Du måste banta

"Just nu är Britney för tjock för att vikas ut"

Foto: PAUL STOWE/DANNY GODDARD/BIGPICT
TVINGAS GÅ NER NIO KILO Britney njuter av solen när hon har ledigt från sin turné som nått Storbritannien. Samtidigt avslöjas nu Playboys krav på stjärnan inför det kommande 30 miljoners-utviket. Hon måste banta för att få slänga kläderna i herrmagasinet.
NÖJE

HOLLYWOOD

Britney Spears måste banta.

Annars vill inte Playboy ha henne.

- Just nu är hon för tjock för att vikas ut, säger en källa.

Popstjärnan har lovats drygt 30 miljoner kronor för att visa allt i ett kommande nummer av det amerikanska magasinet. Men jobbet kommer med en klausul:

- Gå ner nio kilo.

Britneys kurvor har svällt vecka för vecka den senaste tiden. Ett första tecken kom under inspelningen av Ryan Seacrests tv-show i mars. Vid framträdandet utanför Kodak Theatre i Hollywood hängde stjärnans mage ut.

Det spekulerades då i att hon tröstätit sedan skilsmässan från barndomskompisen Jason Alexander strax efter årsskiftet. I programmet medgav hon sin svaghet för godsaker. När hon ivrigt tog för sig ur en hjärtformad ask sa hon:

- Choklad är som orgasm för mig.

Träffade Hefner

Nyligen träffade Britney Playboy-grundaren Hugh Hefner och diskuterade ett utvik.

Parterna ska ha kommit överens. En närstående källa till tidningen uppger att popstjärnan efteråt var övertygad om att hennes nakenbilder skulle göra utgåvan till den bäst säljande i Playboys historia.

Hefner är inne på samma spår.

- Hon är den här generationens största sexsymbol, säger han.

Men innan Britney kan slå mynt av det måste hon göra sig av med de överflödiga kilona som bilden här intill visar.

"Lite fläskig"

- Britney är inte ur form, men hon är lite fläskig, säger källan.

Personer i sångerskans läger hoppas att det ska bli bättre under den pågående Europaturnén, inte minst på grund av hennes intensiva scenshow.

- Britney har gett Playboy-överenskommelsen högsta prioritet. Hon har lagt om sina kostvanor och börjat på gym, säger en uppgiftslämnare i Globe Magazine.

Läs mer om Britney

Magnus Sundholm