- Uma fick mig att vilja ha barn

Quentin Tarantino: Jag insåg plötsligt att jag skulle bli en bra pappa

NÖJE

Quentin Tarantino är trött på singellivet.

Uma Thurman har fått honom att längta efter barn.

- Jag vill bli pappa, säger han.

Foto: AP
Bästa vännerna Quentin och Uma på premiären av Kill Bill

The Bride är tillbaka på bioduken och redo att döda Bill i "Kill Bill 2". Men i den nya filmen är våldet nertonat, dialogerna i gammal god Tarantino-stil och dessutom spelar familjen och moderskapet en större roll.

- Babygrejen hade inte fått så stort utrymme om det inte vore för Uma, säger Quentin Tarantino.

Faktiskt är det Uma Thurmans förtjänst att filmerna överhuvudtaget blev av. Hon jobbade nära ihop med regissören under manusarbetet och Quentin Tarantino flyttade till och med till New York för att vara nära henne.

- Uma är min musa, säger Quentin Tarantino till Aftonbladet. Vi är bästa vänner och jag hängde med henne och hennes barn hela tiden när jag skrev manus.

Inga konkreta planer

Tiden med Uma Thurmans och Ethan Hawkes barn fick också Quentin Tarantino att längta efter en egen familj.

- Jag insåg plötsligt att jag skulle bli en riktigt bra farsa, säger han till Entertainment Weekly. Jag fick skitbra kontakt med ungarna.

Fast några konkreta planer på egna barn har han inte i dag. Det gäller att hitta en mamma till dem först. Och det påstår Tarantino att han inte har gjort trots diverse romansrykten med både Uma och regissören Sofia Coppola.

I stället fokuserar han på jobbet och att hänga runt med som han säger "vanliga" människor.

En tredje "Kill Bill"

Vilket nästa filmprojekt blir är Quentin Tarantino dock inte säker på än. Han vill absolut göra sin omtalade spagetti-western under andra världskriget, "Inglorious bastards", men troligtvis blir det ett mindre projekt emellan.

Planerna på att filma "Kill Bill 3" finns också.

- Fast det blir nog först om tio år, säger Quentin Tarantino. Jag tänker mig att Vernita Greens dotter Nikki ska komma efter The Bride för att hämnas sin mammas död.

Karin Lindstedt