Britney njuter av Sverige

Hade ett romantiskt dygn i Stockholm

1 av 7 | Foto: ANDREAS BARDELL
solade med älskaren Medan Kevins gravida flickvän satt hemma i USA och väntade hade han en romantisk stund med superstjärnan Britney Spears på hotell Rivals balkong. Britney solade i bikini och skrattade med sin älskare.
NÖJE

Här njuter Britney Spears av den svenska solen – med pojkvännen hon stulit.

Kärleksparet fick ett romantiskt dygn i Stockholm innan Britney rockade loss för kronprinsessan Victoria i Globen.

– Sverige är ett av världens vackraste länder, säger superstjärnan.

Britneys Spears 22-årige älskare Kevin Federline var ständigt vid sångerskans sida under Sverigebesöket.

Trots att hans gravida flickvän sitter ensam hemma i USA.

Paret anlände till Stockholm i måndags natt där de checkade in på söderhotellet Rival. Förmiddagen tillbringade de på balkongen.

– Britney var klädd i bikini och Kevin kunde inte hålla händerna borta från hennes kropp. De såg lyckliga och kära ut, berättar ett ögonvittne.

Vid 15:30-tiden blev paret hungriga och lämnade hotellet. Stjärnans svarta Mercedes-bil styrde snabbt mot city. Men att prova på någon svensk klassiker i matväg var det inte tal om. I stället blev det smörgåsbaren Sandys på Östermalm. Restaurangen hade spärrats av med anledning av popdrottningens besök. Dewi Edberg, 21, servitris på Sandys, berättar:

– De kom hit helt otippat, en vakt sa bara att han skulle stänga dörren för fotograferna. Jag fattade ingenting.

På restaurangen kramade Britney om Kevin och dansade till musiken.

”Nykära”

– De såg sådär nykära ut, berättar Dewi.

Paret stannade drygt en kvart.

– Britney härmade Eminen i låten ”My band” och när Justin Timberlakes låt ”Cry me a river”, som ju är skriven om henne, spelades gav hon i från sig ett ljud och sa ”Varför den låten?”, berättar Dewi.

Britney betalade med sitt svarta American Express-kort medan Kevin slängde skräpet efter dem.

Utanför väntade den svenska privatchauffören. Han hade lånat ut sin mörkblå munkjacka med trycket ”Kent” till Britney som frös.

Senare, efter drygt två timmar på hotellet, forslades Britney under största hemlighet till Globen där hon uppträdde för en fullsatt arena. Ett av Britneys stora fans är kronprinsessan Victoria som gick på konserten med pojkvännen Daniel Westling.

Till Sydeuropa

– Det var en riktigt bra show. Jag är speciellt imponerad över hur bra Britney är på att dansa, sa hon till Aftonbladet.

Efter konserten bytte Britney snabbt om i logen. Därefter åkte stjärnan direkt ut till Arlanda där hennes privatplan väntade för att ta superstjärnan till Sydeuropa.

Tillsammans med pojkvännen Kevin.

Karin Lindstedt, Daniel Nyhlén, Susanne Nylén