Vännerna oroliga för Robbie Williams

NÖJE

LONDON

Robbie Williams är deprimerad igen.

Hans närmaste vänner fruktar nu att popstjärnan ska börja dricka alkohol igen efter att ha varit "vit" i tre år, enligt Sunday Mirror.

Foto: Andreas Bardell
Robbie har isolerat sig i sitt hus i London.

Robbie har förklarat att han hatar England och att han känner sig som en guldfisk i en skål när han befinner sig i London. Han trivs mycket bättre i sitt hus i Kalifornien.

Tvingades tillbaka

Men i februari tvingades han tillbaka till den magnifika ungkarlslyan i Chelsea, eftersom han förbereder en autobiografi och ett greatest hits-album.

Under tiden i London har han dock, enligt Sunday Mirror, drabbats av en allvarlig depression. Det är inte första gången, men nu säger hans vänner att det är värre än någonsin.

Går aldrig ut

Enda gången Robbie visar sig utomhus är när han går ut med sin hund klockan fyra på morgonen. Resten av tiden tittar han på tv-såpor, stoppar i sig chokladkakor och dricker enorma mängder te.

Robbie, 30, har nyligen slutat ta sin antidepressiva medicin, men han uppges nu vara så deppad att flaskan ligger nära till hands igen. Själv har han berättat att varje dag är en kamp för att hålla sig nykter.

Läs mer om Robbie Williams

Peter Wennman