Britney visade bröstet på scen

Stjärnan gjorde en ”Janet Jackson” under en konsert i Frankfurt

Foto: REUTERS
BLOTTADE ALLT Sångerskan Britney Spears fortsätter skapa rubriker. Under en konsert i Frankfurt i fredags blev plötsligt den tajta skinntoppen för tajt och Britneys ena bröst ramlade ut.
NÖJE

HOLLYWOOD

Nu får Janet Jackson konkurrens.

Av Britney Spears.

Mitt under popstjärnans framträdande i Frankfurt föll hennes ena tutte ut.

Foto: AP
Janet Jackson visade bröstet under Superbowl.

Någon ny ”Nipplegate”, likt den som inträffade efter Janets blottande vid Super Bowl i USA, har dock inte utbrutit i Tyskland.

I stället tas händelsen emot med ett leende.

”Olyckan” inträffade när Britney nådde Frankfurter Festhalle i fredags med sin vågade scenshow Oynx Hotel Tour.

Tutten trillade ut

Klädd i svart skinn intog popstjärnan scenen. Det var varmt i hallen och Britney började snart svettas ordentligt. Några låtar in på showen kunde den strama skinntoppen inte längre kontrollera sångerskans byst. Inför 10 000 tyska fans trillade den ena tutten plötsligt ut och hennes bröstvårta blottades.

Den här gången skedde blottandet inte i direktsändning. Till skillnad från Janet slapp Britney därmed få händelsen vidarebefordrad till tv-tittarnas vardagsrum.

För den 22-åriga popstjärnan torde det ha varit en lättnad. Hon har haft sin beskärda del av skandaler de senaste dagarna.

Det började med romansen med den blivande tvåbarnspappan och dansaren Kevin Federline.

- Hur hjärtlös, ond och självisk kan man bli? Britney har stulit min man och skäms inte det minsta, dundrade Federlines höggravida flickvän Shar Jackson nyligen.

Som om inte det var nog fångades Britney på bild i Köpenhamn hand i hand med en brunett.

Mer än kompisar

News Of The World rapporterade i går att popstjärnan definitivt visade mer än bara kompisintresse för den unga kvinnan. Innan kvällen var över försvann duon i sällskap med Federline och en annan man upp till Britneys lyxsvit.

Tidigare artiklar

Magnus Sundholm