I NÖD OCH LUST

Knäppa kändisbröllop

Foto: AP
Pamela och Tommy på stranden.
NÖJE

Så var det pingst igen, bröllopens förlovade tid.

Puls bjuder på några kändis-bröllop som – hm, ska vi säga – skiljer sig från mängden?

Pamela Anderson och Tommy Lee

19 februari 1995

Pamela och Tommy träffades på en fest då han slickade henne i ansiktet. Efter att ha dejtat i fyra dagar åkte Pamela till Cancun, Tommy följde efter och så fick de en snilleblixt och gifte sig. Pamela bar en vit bikini, Tommy badbyxor och vigseln skedde på stranden. Istället för vigselringar tatuerade de in varandras namn på ringfingrarna. 1997, ett år efter att parets äldste son fötts, ansökte Pamela om skilsmässa eftersom Tommy slagit henne. Tommy hamnade i finkan, kom ut nykter sex månader senare och blev ihop med Pamela igen. Ett par månader senare föddes ytterligare en son, och det stod nu klart att Tommy och Pamela gillar gamla kära tv-serien "Beverly Hills", eftersom de döpt barnen till Brandon och Dylan. Runt 2000 lämnade Pamela Tommy, igen. Men efter romanser med Marcus Schenkenberg och Kid Rock verkar det nu som om paret Anderson -Lee är på banan, igen. Vi ser med spänning fram emot nästa äventyr av evighetssåpan och hoppas på ett nytt bröllop, gärna live på bästa sändningstid.

Mia Tyler och Dave Buckner

31 oktober 2003

Mia och Dave från Papa Roach vigdes på MGM Grand Garden Arenas scen i Las Vegas. Mias pappa Steven Tyler avbröt konserten och ropade "Hey Vegas, min dotter vill gifta sig ikväll, är det några som kan ställa upp som vittnen?" innan ceremonin kunde börja.

Jessica Simpson och Nick Lachey

26 oktober 2002

Det frireligiösa paret, som inte låg med varandra förrän på bröllopsnatten, hade ett mycket traditionellt bröllop. Det mest spännande var att Jessica tyckte att det var så mycket jobb med eventet att hon samlade sin nyfunna visdom i en bok, "I do: Achieving your dream wedding", om hur man med "lite" pengars hjälp kan smälla ihop ett exklusivt bröllop helt själv.

Liza Minnelli och David Gest

16 mars 2002

Liza kände att det var läge att slå på stort - det var ju bara hennes fjärde äktenskap- och begärde 389 supertjusiga bröllopsgåvor från anrika juvelerna Tiffany av sina gäster. Bland de inbjudna fanns idel sunda personer som Michael Jackson och Elizabeth Taylor.

Britney Spears och Jason Alexander

3 januari 2004

Brittans klassiska "det var bara en kul grej"-bröllop skedde på impuls i, just det, Las Vegas. Britney var klädd i jeans och basebollkepa, Jason i liknande mysplagg. Bröllopet annullerades efter knappt två dygn.

Celine Dion och Rene Angelil

17 december 1994 och 5 januari 2000

Parets första bröllop var inte så avancerat, så runt milennieskiftet kände Celine att det nog var dags igen. Rene har sina rötter i Libanon och Syrien, så paret gjorde helt enkelt om ett kapell till en moské och inredde en hotell-balsal enligt Tusen och en natt-tema med kameler, en massa sand, magdans och marockansk mat. Dessutom var Celine klädd i en ryslig guldklänning.

Kate Hudson och Chris Robinson

Nyårsafton 2000

Bröllopet i sig var inte så märkvärdigt, om man bortser från att vigselceremonin utfördes av en schaman från Ute-stammen som satt gömd under ett tält.

Carmen Electra och David Navarro

22 november 2003

Bröllopet gick i vitt och Carmen var tvärt emot sitt vanliga jag ganska sedesamt stassad. Mer anmärkningsvärt var att Carmen och David uppmanade sina 200 gäster att komma klädda i någonting "hot and sexy".

Vi har också gjort en Britney och gift oss härligt spontant i Las Vegas

Tänker du gifta dig?

Gör då inte som de här stjärnorna: