Westlife firade i natt

Festade på prinsessans favoritkrog

1 av 2 | Foto: MATTIAS CARLSSON
PÅ VÄG IN Trots snack om fansens sexfixering festade Mark Feehily och de andra i bandet loss ordentligt med dem inne på krogen Kharma efter konserten på Globen i går.
NÖJE

I natt festade Westlife vilt med sina unga beundrarinnor på prinsessan Madeleines favoritkrog i Stockholm.

Mark Feehilys födelsedag firades med både sprit, champagne och färgglada shots.

Och så mängder med tjejer förstås.

I går kunde Aftonbladet berätta om hur unga svenska tjejer på Scandinavium i Göteborg bjöd ut sig sexuellt till stjärnorna i Westlife.

Gårdagens konsert på Globen var inget undantag, och de sexuella anbuden såg ut att hagla över pojkbandet även senare under natten.

Efter spelningen blev det stort födelsedagsparty på innekrogen Kharma i centrala Stockholm - nattklubben som bland annat har prinsessan Madeleine som stamgäst.

Vip-bordet dukat

Gruppen hade bokat ett vip-bord längst in i en hörna för att fira Mark Feehilys 24-årsdag.

Han fyllde redan i fredags, men eftersom Westlife då var bakfulla efter

en kraftig torsdagsfylla valde gänget att vila istället.

Men i natt vid 01.30 var festligheterna i full gång. Samtidigt som dj:n Don Tomaso pumpade ut de senaste hitsen på dansgolvet skålade Westlife med vännerna, bland andra deras låtskrivare.

Drink efter drink

Gänget både hurrade och sjöng för Mark som glatt svepte drink efter drink.

Tillsammans med flera av Stockholms mest kända nattklubbsprofiler hade en rad unga tjejer blivit speciellt inbjudna till krogen. De var snart samlade i klasar runt popstjärnornas bord.

Både Nicky Byrne, Shane Filan och Kian Egan bjöd glatt sina svenska beundarinnor på drinkar. Men mest i gasen var födelsedagsbarnet Mark, som vid ett tillfälle hade tre blondiner under armarna.

Tidigt i morse lämnade pojkbandet, påtagligt berusade, Stockholm i sin turnébuss. I dag ska Westlife stå på scen i Oslo.

Om de orkar.

Daniel Nyhlén