Victoria vill skilja sig: David är en tölp

Rykten i England om stormiga gräl

NÖJE

LONDON

David Beckham och hans hustru Victoria grälar ständigt, har vuxit ifrån varandra - och kommer snart att lägga in om skilsmässa.

Det påstår den brittiska söndagstidningen News of the World.

Foto: getty images
slutet på sagan Glamourparet Victoria och David Beckham ser ut att spricka. Enligt News of the World pratar de inte med varandra längre. Samtidigt är Victoria gravid med parets tredje barn.

Tidningen säger sig sitta inne med sensationella uppgifter som kommer direkt från Victoria Beckham.

Hon påstås vara "dödligt trött" på sin make, på hans tatueringar, på hans ständigt griniga humör och på hans "bonddrängsfasoner".

En källa nära paret citeras:

- Victoria anser sig vara av finare klass än David. Hon har gått omkring på sistone och sagt till alla att "jag har gift mig med en huligan från Essex. Han är körd nu."

Talar inte längre

Victoria är gravid med parets tredje barn, men enligt News of the World kommer detta inte att vara något hinder för en skilsmässa. David och Victoria sägs nästan aldrig tala med varandra numera - och när de väl gör det skriker de bara skällsord över telefonen.

Enligt en källa ska David förra måndagen ha vrålat:

- Jag står inte ut längre! Du förstör mitt liv, lämna mig ensam!

Samma källa påstår att Victoria inte kan förlåta Davids otrohet med assistenten Rebecca Loos, och att hon ständigt påminner honom om hans äktenskapliga bedrägeri.

Peter Wennman

ARTIKELN HANDLAR OM