Jude och Sienna väntar med bröllopet

Miller tveksam till om Law är ”den rätte”

NÖJE

Sienna Miller har fått kalla fötter och vill skjuta upp bröllopet med skådespelarkollegan Jude Law. De två träffades under inspelningen av filmen ”Alfie” för två år sedan, men nu sägs Miller vara tveksam till om Law verkligen är ”den rätte”.

Foto: AP PA
Det knakar mellan Jude och Sienna.

Jude Law friade till Sienna Miller på juldagen 2004, men något bröllopsdatum har ännu inte offentliggjorts. Enligt vänner till paret har Miller skjutit upp bröllopet efter att hon blivit ”djupt desillusionerad” av nya sidor i Laws personlighet.

– Hon säger att Jude inte är den man hon trodde att han var. Hon var upp över öronen förälskad i honom, men det har gått över. De har varit isär i månader nu och hon är trött på honom, säger en vän till brittiska Sunday Telegraph.

”Han vill desperat sätta ett datum”

Law ska ha blivit upprörd över rapporter om JC-modellen Millers vilda festande medan han var i USA och arbetade. Han verkar dock inte tveka om vad han vill med förhållandet.

– Han vill desperat sätta ett datum för bröllopet men Sienna säger till sina vänner att hon behöver mer tid, säger en källa till brittiska The Sun.

Inom kort kommer Law att åka på semester – med sin ex-fru Sadie Frost och deras tre barn. Det före detta paret verkar komma väl överens trots en bitter skilsmässa 2003.

– Vi är fortfarande bästa vänner och pratar hela tiden, säger Frost.

Mikael Ström