”Kärlek har inget kön”

Läs hela chattet med Tina Kling som åkte ur Big Brother på söndagen

NÖJE
Foto: Fredrik Hofgaard

   Tina Kling säger: Hallå verkligheten... KLING här ;o)

nathalie säger: Hej där Tina, först och främst, kul att se dig när du kom ut ur huset, satt i publiken, du har sett mig innan de också, alltid när någon åkt ut så har jag suttit där och vinkat, hoppas iallafall att du sett mig ;)

Frågan är nu, Vem är falskast i huset , och vem kommer du hålla kontakten med? kram nana!

   Tina Kling säger: Hej och tack så mycket för allt. Elita är falskast. Och jag kommer absolut att hålla kontakten med Terese och Line. Och självklart med några till, men kanske inte lika ofta. Kramisar

kakan säger: Hejsan!! Synd att du åkte ut, nu är det inte lika kul att kolla på BB längre. Vad händer nu för dig?? Jobb eller?

   Tina Kling säger: Just nu vet jag inte riktigt, men jag antar att jobb väntar. Har arbetat som personlig ass dom senaste somrarna så det blir det nog i år också. Annars så blir det nog mycket lugnt och möjligtvis någon fest ;o) Kramisar

mimi säger: Skulle du vilja åka in igen?

   Tina Kling säger: SVAR ja ;o)

Emma säger: Tina, hejade på dig i årets BB, Tycker att du är väldigt lika mig själv. Stark, pratgald och lite små crasy =) Som det ska vara.

Min fråga till dig; Var det nära att du någon gång lämnde huset pga allt bråk med de andra deltagarna.

   Tina Kling säger: Du låter som en underbar människa ;o) Jag har bara varit påväg att lämna huset en gång och det var när jag var full och skulle ta vägen via nödutgången. Annars så har jag inte varit ens i närheten. Tack för allt...

madde säger: om du fick möjligheten att gå in i huset igen och ändra på 1 enda sak.. vad skulle det vara??

   Tina Kling säger: Jag skulle nog ignorera vissa människor mer och med det sluppit att må så dåligt !

nina =) säger: hejhej, ångar du någonting du gjort i huset? :)

   Tina Kling säger: SVAR absolut inte

hårdrocks-jenny säger: Hej Tina! Varför tror du Elita störde sig så mycket på dig? du va helt klart bäst i BB. nu kommer det bli tråkigt i huset...

   Tina Kling säger: Elita vill nog att folk fjäskar för henne osv. Tycker inte riktigt om sånt. Jag kanske var lite för "okvinnlig" för henne. VEM VET

Novice säger: Tungt när både Line och Therese åkte, dem var ju som dina "enda" vännner där inne. Kände du att någon av de där inne just nu är din vän?

   Tina Kling säger: Inte som Terese och Line var. Det var synd, men det var så det blev

Henkemannen säger: Brukar du ligga och prata med dig själv när du är hemma också? Såg lite lustigt ut faktskt =)

   Tina Kling säger: Jag pratade inte med mig själv egentligen. JAG PRATADE TILL ER ;o) LOVE U

Sofia säger: Hej Tina. Har du fått många kommentarer om hur du betedde dej inne i huset? Och är det något du vill ha ogjort därinne från?

   Tina Kling säger: Jag har fått höra mycket sedan jag kom ut, men jag ångrar ingenting. Det ska man inte heller göra. Livet är inte alltid kul, men det finns ingen människa som är perfekt. Kramisar

Fia säger: Känns det bra att vara ute i verkligheten?

   Tina Kling säger: Det känns som om jag aldrig varit borta. Man är bara hemma igen...

Carolina säger: Vill bara säga att du är en tuff och stark tjej. Bra jobbat, med tanke på hur du blivit behandlad. Hur har tiden i huset påverkat dig?

   Tina Kling säger: Jag är fortfarande ledsen... Men jag vet att det går över. Jag har varit med om mycket i mitt liv så igentligen är detta bara en "fis" i rymden.

Hena säger: Hej Tina! Vad var det första du gjorde närdu kom ut i verkligheten?

   Tina Kling säger: Dåligt föredömme som jag är *ler* så rökte jag ett paket cigg, drack öl och lite vodka. I gott sällskap av min pappa och lillasyster. Kramisar

Linda säger: Hej, Tina! Blev det något hångel med Anders under täcket ;-)

   Tina Kling säger: Hej Linda och alla ni andra där ute. Jag skriver bara detta en gång !!! Det var inget hångel under täcket, men jag förstår om ni undrar. Jag såg själv programmet igår. Anders är en OK kille, men inte min typ.

Sara säger: Hej! Grym tjej, men lite galen. Läste att du skulle bli lärare, hur tror du föräldrarna till dina blivande elever ser på dig som lärare efter allt som sagt och gjorts i BB?

   Tina Kling säger: Ja du Sara. Jag hoppas att dom tar mig för den tjej jag är. Jag har redan jobbat som lärare innan detta så jag vet att jag är omtyckt av både lärare och elever. Det är synd om någon dissar mig för detta, men jag förstår dom i så fall.

Nadja säger: Hej Tina! Vem tycker du borde vinna Big Brother 2005??

   Tina Kling säger: Vet inte riktigt, men jag har absolut massa snällt att säga om BRITT så jag måste nog säga henne då :o)

Psst säger: Vilken var den bästa händelsen under din vistelse i huset? :) ps du är härlig!

   Tina Kling säger: Tack så mycket. och den bästa händelsen i huset är svårt att precisera. Det är många saker, men den bästa tävlingen var -äta och spy tävlingen ;o)

Jonte säger: Skulle du kunna tänka dig att vara med i Big Brother 2006 ?

   Tina Kling säger: Vet inte riktigt vad jag gör nästa år, men man kanske kan gå in och säga ett sanningens ord till dom med ;o) Kramisar

BBman säger: Har du vant dej vid att folk känner igen dej på stan o.s.v.

   Tina Kling säger: Jag är hemma i Åmotfors nu och där är allt som VANLIGT ;o) Har inte riktigt fattat detta än...

andreas säger: var i värmland får man en sådan dialekt?

   Tina Kling säger: Bara i Åmotfors och nästan bara i min familj *skratt*

koffe säger: fick din farsa napp sen efter sin kupp i TV:n??

   Tina Kling säger: Han har tydligen pratat med några damer, men i inge giftemål än ;o) *gapskratt*

Niklas säger: Eftersom du verkar vara FBK:are; Tror du Färjestad vinner SM-guld?

   Tina Kling säger: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GULDET ska HEM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Linda säger: Är du feminist?

   Tina Kling säger: jag är emot KÖNSdiskriminering och det från båda håll... Alla människor är lika mycket värda och borde ha samma möjligheter i livet. Kramisar

säger: Hej ! Är du singel ? är du intresserad av både killar och tjejor du är skitläcker puss anna

   Tina Kling säger: Tack så enormt mycket. Jag är jätte singel och jag är BI, kärlek har inget kön. Men visst drömmer jag om en MAN och BARN. pussisar

Adam säger: Hej Tina! Jag skulle mer än gärna vilja ha dig som lärare, jag diggar dig stenhårt, synd att du åkte ut. Över till min fråga: Vad gillar du för typ av film och musik? :)

   Tina Kling säger: Jag gillar mycket komedier, men brukar se det mesta som ÄR BRA. I musikväg är det jätte blandat. Allt från klassiskt, hårdrock till slager...

säger: jennie tittar ifrån norge,hur va det att ha dennis i huset,blev du ikke gal av han.

   Tina Kling säger: Lite galen blev jag, men det är bara för att vi är lika i vissa saker. Jag irriterar mig på saker jag gör också ;o) (ofta)

erika säger: Hejsan! Bara undrar om du bad Britt om ursäkt när du kastade en stol i hennes huvud?

   Tina Kling säger: Vet inte när jag skulle ha kastat en stol ? kommer inte ihåg händelsen nu, men jag är ganska säker på att om jag gjorde det så bad jag säkert om ursäkt. BRITT är bara för go!

heidi säger: kommer du snart tilbake til bb-huset??? håper

   Tina Kling säger: Det bestämmer inte jag, men kanske NI

Moderator säger: Då tar vi den sista frågan:

Makkan säger: Hur ser vardagen ut för dig en helt vanlig dag utanför huset?

   Tina Kling säger: Jag vaknar upp själv (egen 120 säng) kissar, röker och borstar tänderna. Vissa dagar går jag på föreläsningar andra träffar jag enbart studiegruppen. På kvällen har det blivit mycket fika med kompisar, men uppskattar verkligen tiden framför CSI elle något annat program. Sedan sömn igen ;o)

   Tina Kling säger: Nu måste jag tyvärr sluta, men jag har verkligen uppskattat allt stöd från er där ute. Det är otroligt vad underbara ni alla är. Jag tar både åt mig det negativa men framför allt det positiva som sägs och skrivs. Och som avslutning vill jag ge er rådet att följa ert hjärta och genom det nå era drömmar. Kan JAG så kan absolut NI.

Åter tack och så ses vi ;o) Kramisar och pussisar Tina

Moderator säger: Tack för alla bra frågor! Det var ett par tusen chattare inloggade, så om din fråga inte kom med – försök igen nästa gång. Och så tackar vi så klart Tina för att hon ville dela med sig av sin visdom!

ARTIKELN HANDLAR OM