Aniston talar ut om skilsmässan

”Brad är den snällaste person jag känner”

NÖJE

Ända sedan det blev känt att äktenskapet mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston var på väg att falla sönder har spekulationerna om orsakerna bakom sprickan gått heta.

När pappersarbetet nu håller på att bli klart talar Aniston ut om äktenskapets baksidor.

Foto: AP
Inte längre ett par.

Rykten har talat om en kärleksaffär mellan Brad Pitt och Angelina Jolie, och Pitt har tidigare sagt att han kände att hans kärlek ”inte räckte till” för sin fru. Nu tar Aniston bladet från munnen och talar ut om problemen mellan de två superstjärnorna.

– Äktenskapet förde fram alla de saker som jag tidigare gömt undan – rädsla, misstänksamhet, tvekan och osäkerhet, säger hon enligt Sky.com.

Vill fortfarande ha barn

– Brad är den snällaste person jag känner och den sötaste tokstollen i världen. Han öppnar bildörren för en och hjälper till med stolen på restauranger. Han är en gentleman och han accepterade mig och alla mina problem och brister.

Trots de varma känslorna mellan de båda berättar ”Vänner”-stjärnan att förhållandet stundtals genomgick rejäla svackor. Hon dementerar dock uppgifter om att hon prioriterat sin egen karriär framför att bilda familj med maken.

– Småbarn är så magiska att jag vill ha åtminstone ett eget.

Mikael Ström