Oops, det blir en tjej!

Britneys taleskvinna råkade avslöja könet på barnet

NÖJE

Britney Spears och Kevin Federline ville inte att världen skulle få reda på barnets kön. Nu har popstjärnans egen taleskvinna av misstag råkat avslöja hemligheten:

– Hon mår okej. Mor och dotter mår fint.

Foto: Aftonbladet Bild
”Zara” och ”Grace” är två favorittippade namn på Britneys dotter.

Det var i tisdags som den 23-åriga popstjärnan till slut valde att gå ut med avslöjandet att hon och maken Kevin Federline väntar sitt första barn tillsammans. Rubrikerna haglade och avlöstes av skriverier om missfallshot. Men vad som undgick pressen var informationen om könet på barnet. En hemlighet som paret strängt hade tänkt behålla för sig själva. Men nu har Britneys taleskvinna Leslie Sloan av misstag råkat läcka nyheten.

– Hon mår okej. Mor och dotter mår fint, ska hon enligt Skynews ha svarat de journalister som ringde för att fråga hur det stod till med popprinsessan.

Lill-Brittan väntas i höst

Britney är gravid i tredje månaden och barnet väntas därmed till hösten. Men redan nu har vadslagningen om vad flickan ska heta satt i gång. Enligt Daily Mirror är några av favoriterna namn som ”Grace” och ”Zara”.

Medan världen spekulerar vidare uppges Britney och Kevin nu befinna sig i Florida på semester, flitigt läsande graviditetstidningar.

Britney sägs också helt att upphört med cigaretter och alkohol.

Tidigare artiklar

Teresa Tingbrand