Gwyneth har problem med minnet

Har svårt att komma ihåg filmrepliker sedan hon blev mamma

NÖJE

Att bli mamma har knappast satt sina spår i Gwyneth Paltrows späda kropp. Men däremot i hjärnan, om man får tro brittiska hemsidan femalefirst.co.uk. Den Oscarsbelönade filmstjärnan uppges nämligen ha drabbats av minnesförlust sedan hon blev mamma.

Foto: AP

Det var i maj förra året som Gwyneth Paltrow och Coldplay-sångaren Chris Martin fick sitt första barn, en dotter vid namn ”Apple”. Nu, snart ett år senare, avslöjar den Oscarsvinnande skådespelerskan att jobbet som mamma har påverkat hennes minne. Nyligen gästföreläste hon för studenter vid ”London Drama School” och passade då på att berätta om sina svårigheter att komma ihåg sina filmrepliker.

- Jag hade ett helt fantastiskt minne tidigare, och så fick jag barn och nu kan jag inte ens komma ihåg vilken dag det är, uppges Gwyneth ha sagt, enligt brittiska hemsidan Femalefirst.co.uk.

Vill ha fler barn

Trots problemen med minnet, så har Gwyneth nyligen avslöjat att hon vill ha ett till barn. Men nu närmast väntar nya filmprojekt. För närvarande är det inspelningarna av låg-budget filmen ”Running With Scissors” som håller henne sysselsatt.

Teresa Tingbrand