Isacsson parkerar själv värst i Sverige

NÖJE

Linda Isacsson, programledare för "Sveriges värsta bilförare", är själv Sveriges värsta parkerare.

I går forslades hennes felparkerade bil bort utan hennes vetskap.

- Jag var helt säker på att den blivit stulen, säger hon.

Linda Isacsson hade problem att hitta bilen.

Den populära programledaren parkerade sin Skoda på Götgatan i Stockholm i onsdags. Men i går morse när hon skulle iväg till inspelningen av TV4:s "Sveriges värsta bilförare" gapade parkeringsrutan tom.

- Först tänkte jag att jag måste ha glömt att jag ställde bilen någon annanstans, så jag började leta. Men när jag gått runt en stund var jag helt säker på att den var stulen, säger Linda Isacsson.

Glömde flytta bilen

En parkeringsvakt kom gående och då slog det Linda att hon kanske hade parkerat fel.

- Jag parkerade min bil redan i onsdags och det var städgata i dag (läs i går) mellan klockan 00.00-06.00. Jag glömde helt enkelt bort att flytta bilen, säger hon.

Den hjälpsamma parkeringsvakten bekräftade för Linda Isacsson att hennes bil forslats bort. Under fredagsmorgonen hade man nämligen sopat bort sand från gatan.

Kostade 1 500 kronor

- Lapplisan skrattade och frågade om det inte var jag som var programledare för "Sveriges värsta bilförare", säger Linda Isacsson som dock fick oväntad hjälp att ta sig till den väntande inspelningen.

- Jag fick låna en Audi som ska säljas på Bukowskis välgörenhetsauktion för Unicef nästa vecka för att ta mig till jobbet, säger hon.

Linda Isacsson vill passa på att varna andra bilister för att parkera på gator som ska sopas. Hennes felparkering kostade nämligen 1500 kronor.

Pontus Hammarlund