Brian McFadden gifter om sig

Westlife-stjärnan ska ha friat till nya kärleken Delta Goodrem

Foto: AP
Sångerskan Delta Goodrem kan bli popstjärnan Brian McFaddens fru.
NÖJE

Skilsmässan från sångerskan Kerry Katona har ännu inte gått igenom. Men enligt vänner ska popstjärnan Brian McFadden redan ha hunnit fria till nya flickvännen Delta Goodrem.

Kärleken blomstrar ikapp med karriären för irländska, före detta Westlife-stjärnan Brian McFadden. Enligt uppgifter från brittiska tidningen News of the World, hävdar vänner till popstjärnan att Brian nyligen ska ha friat till sin nya kärlek - den australiensiska sångerskan Delta Goodrem. Förra helgen ska Brian ha bjudit med sig Delta hem till Irland och där gjort förlovningen officiell inför familj och vänner. Bröllopet planeras så snart skilsmässan från förra frun, före detta Atomic Kitten-sångerskan Kerry Katona, har gått igenom.

Ligger lågt

– De är väldigt lyckliga, men väljer att ligga lite lågt innan skilsmässan är helt över, säger en vän till familjen.

Det var i september förra året som Brian lämnade Kerry, som han har två barn ihop med. Ryktena talade för att den nya kärleken Delta redan då hade kommit in i bilden. Tycke sägs ha uppstått under sommaren då de spelade in duetten ”Almost here” tillsammans. Men det var först i december som de officiellt blev ett par och Brian vågade gå ut med nyheten. På julafton ska Brian ha tagit mod till sig och ringt upp ex-frun för att berätta om sin nya kärlek.

Jobbig separation

Brian har inför flera tidningar vittnat om den svåra separationen och fram till nu har ex-parets relation varit ansträngd.

– De har just börjat prata med varandra igen, och Brian vill inte riskera att uppröra Kerry, nu när de är mitt uppe i en vårdnadsdiskussion om deras två gemensamma döttrar, säger en källa till tidningen.

Kerry, som har funnit en ny kärlek i Dave Cunningham, 26, har sagt att hon nu har förlåtit Brian. Men vännerna till sångerskan hävdar det motsatta, och att uppgifterna om att Brian ska gifta om sig så snart, inte kommer att tas emot med blida ögon.

– Hon kommer att flippa ur totalt, uppges en av hennes vänner sagt.

Teresa Tingbrand

ARTIKELN HANDLAR OM