”Zübeyde slog mig hårt som hell”

Läs hela chattet med Kitty Jutbring från ”Club Goa” och ”Big Brother”

NÖJE
Foto: Ulf Berglund/TV3

Kitty Jutbring säger: Hej, nu är jag redo som en katt.

jag säger: Vilka av programledarna var bäst som programledare Robert eller Paolo?

   Kitty Jutbring säger: Robert tror jag för Paolo slogs. gillar inte folk som slåss!

Lilla jag säger: Vilken dokusåpa var roligast att medverka i, Big brother eller Club Goa?

   Kitty Jutbring säger: Skitsvårt att jämföra! Folk var trevligare och smartare i bb, men jag är mkt starkare nu för tiden så jag mådde bättre. Men jag råkade ut för värre grejer i goa. Fler idioter.

william säger: vilken var den elakaste på club goa och vem var snällast

   Kitty Jutbring säger: Sebastian var skit elak. Zübeyde slog mig hårt som hell, elakt det med. Gillade Veronika, Biffen, Tess och Farmen Frida Bäst

Kitty ! säger: Umgås med nån från club goa ida ?

   Kitty Jutbring säger: Inte just idag, jag har varit på radion och träffat min bästis Lovisa. men jag hoppas på att träffa de som jag skrev att jag gillade. Stefan var på min Kitty & the K spelning i förrgår i Sthlm. Kul att se honom:

maria säger: varför valde du att vara med i club goa? tycker inte du att den såpan är lite pinsam?

   Kitty Jutbring säger: Hade jag vetat då vad jag vet nu, så hade jag nog stannat hemma. Men producenterna sa att det skulle vara så himla roligt och trevligt och inte som en vanlig såpa. Sen får ju varochen skämmas för sig själv. Och hade inte jag varit med hade kanske någon sämre förebild tagit min plats!

Magnus Sate Sandberg säger: Tjenamoss! Jag diggar din grupp "Kitty and the K", när får vi se er i Stockholm? Rocka på!

   Kitty Jutbring säger: Vi spelade ju i förrgår i Sthlm! Men kolla alla turne datum på kittyandthek.com, via den kan ni ladda ner våra singlar gratis med. Fan vad kul att du gillar oss!

sandra säger: hur gjorde du ditt hår så snyggt?

   Kitty Jutbring säger: jag går aldrig till frisörer för dom fattar ingenting, sen har jag mkt spray och kastade i blekning och lite rosa och så. jag såg en bild på Cyndi Lauper från 80-talet och kunde inte hålla mig. klipper alltid mig själv. Tänkte öppna en alternativ salong i mitt vardagsrum!

rille säger: Skulle du ställa upp i Big- Brother om du fick chansen? Puss

   Kitty Jutbring säger: nej, nu får det väl ändå vara nog, eller? Fast det hade varit tufft om jag verkligen vågade skita i allt och säga exakt vad jag känner och tycker till de andra deltagarna, men det funkar inte för då skulle jag bråka hela tiden.

Molle säger: Vad tycker du om för musik?

   Kitty Jutbring säger: Kära molle. Jag gillar Indie och manchester från 90-talet, massa bra new wave och synthpop från 80-talet och massa annat med, skulle ta sån tid! Leila K!

hey säger: Vad är det som driver dig till att vara med i en dokusåpa? Är det pengarna, semestern - miljön, lr bara att synas på tv-rutan? Och vidare; trivs du med att göra detta?

   Kitty Jutbring säger: Att komma bort, få lön, se nåt nytt, att det händer något annorlunda. Att få utrymme för sina åsikter.men inte till vilket pris som helst, detta var ett gränsfall.

Lisa säger: hello Kitty:) har du kvar din lilla katt du hade inne i Big brother huset?

   Kitty Jutbring säger: Ja, kotten hänger med sina polare på en hylla, fortfarande helt utschasad!

Lunkan säger: Hej Kitty!

Jag har följt Club Goa, tack vare dig. Du har en sund inställning

till livet (?), dina medmänniskor, och samhället. Jag tror att du

skulle bli en god statsminister. Intresserad av jobbet?

   Kitty Jutbring säger: Absolut! jag behöver ett jobb! Jag har nog alldrig, i hela mitt liv känt mig så god och smart och sund som under min tid bland de andra i goa. I min värld är folk naturligt hyfsade och ok-trevliga hela tiden.

Bringjut säger: Vad sker i Kittys karriär härnäst?

   Kitty Jutbring säger: Fan vad jag stavar illa! "Aldrig stavas aldrig med två l"! Mer radio hoppas jag, kommer nog vara med lite mer i Christer förutom relationsråd och en och annan krönika, det har dom sagt iallafall! Sen hoppas jag på massa spelningar med Kitty & the K i sommar och att jag och Lovisa, min bästis ska spela mer skivor! Och kärlek!

Kerstin säger: Hej Kitty och jag ber att få framföra mina komplimanger till ditt humör. Spelade ingen roll hur den där skånskan" Marina" svor och uppförde sig allmänt illa, så var du lika lugn och sansad. Hur klarade du av detta? Tack för många trevliga TV-program /Hej

   Kitty Jutbring säger: ja, det jag hela tiden sa till mig själv var"välj dina strider, Kitty" "lägg inte energi på nån som inte förtjänar den" Men så här i efterhand önskar jag tex nästan att jag slagit tillbaka den där kvällen nar Zubeyde slog mig! Är så arg!

Bengt säger: Var det nåt på gång mellan dig och Özgan? Han var lite het på gröten ett tag...

   Kitty Jutbring säger: Just det... HAN var het... jag gillar killar som inte slåss och måste vara macho, så han är helt fel. Men jag var tvungen att FÖRSÖKA se positiva saker hos alla, som en överlevnadsstrategi...

busungen säger: hej hej..vart köper du alla dina coola kläder?

   Kitty Jutbring säger: Efter som att jag inte har pengar så ofta så köper jag dom på typ H&M rea, eller på myrornas. Sen gör jag om gamla grejer eller syr och pillar. Julian Red är ett fantastiskt märke.

Jonas säger: Du är toppen! Har du någon kille?

   Kitty Jutbring säger: Några olika som ligger bakom hörnen och ruvar, men det är alldeles för mkt spel..man vet aldrig vad som är äkta.Längtar nog efter riktig kärlek, om det finns...

Moderator säger: Då tar vi två frågor till.

tobbe säger: Tja kitty.go du va i club goa, lysnnar på dig jämt i relationens rådet på p3 är de inte svårt att ge människor råd som du aldrig träffat. // du växer i mina ögon all the time!

   Kitty Jutbring säger: Det lät sorgligt...

   Kitty Jutbring säger: om kärleken alltså...nu till nästa relationsrådsfråga...

   Kitty Jutbring säger: det är lättare att ge främlingar råd än sig själv. Andra är man inte så intrasslad i, man kan se klarare och mer objektivt på deras problem.

ullis säger: Vad tråkigt att du blev utröstad, du var ju min favorit! vem vill du ska vinna Club Goa?

   Kitty Jutbring säger: Egentligen nästan ingen. Men om Biffen hade vunnit hade det kännts ok. Han är inte elak eller självupptagen eller kall.

   Kitty Jutbring säger: Jag tycker iallafall att det är fantastiskt att vara hemma bland människor som är ärliga och normalsnälla och inte ber en att plastikoperera sig. Tack så himla mkt för alla frågor! Man måste få vara som man är, det måste finnas tolerans för alla sorters människor tycker jag. Puss och kram från KITTY the original K

Moderator säger: Vi tackar Kitty för visdomsorden. Och tack för alla frågor!

   Kitty Jutbring säger: Puss igen!