Ashley chockade på välgörenhetsgala

Kändis-tvillingen blottade halva bröstet

1 av 3 | Foto: PRESSENS BILD GETTY IMAGES
Ashley Olsen.
NÖJE

Glöm småblommiga, romantiska klänningar. Nu är det vågat och avklätt som gäller för barnskådespelerskan från ”Huset fullt”.

Bilden av tvillingarna Ashley och Mary-Kate Olsen som två oskuldsfulla barnskådespelerskor i en tv-sit-com är snart ett minne blott. Det har ihärdiga drogrykten och skandalskriverier sett till. I offentliga sammanhang har systrarna däremot gjort sitt bästa för att, åtminstone i klädval, bevara den ursprungliga, flickaktiga imagen. I synnerhet Ashley, som ofta synts i småblommiga, och romantiska kläder. Men på AP:s bilder från en välgörenhetsgala till förmån för svårt sjuka barn, som hölls i New York, överraskar den nu 18-åriga Ashley med att visa upp en helt ny stil. I en vit skjorta, uppknäppt ned till naveln och som avslöjade mer än den dolde, mötte hon fotograferna tillsammans med pojkvännen Scott Sartiano.

Kända som bebisar

Mary-Kate och Ashley Olsen har varit i rampljuset ända sedan de var nio månader gamla, då som barnskådisar i amerikanska tv-serien ”Huset fullt”. Sedan dess har det bara rullat på. I dag utgör systrarna en gigantisk industri i nästan samma proportion som Disney. Vid sidan av skådespelandet skriver de även böcker och lanserar kläder.

Läs också

Teresa Tingbrand