Slutfilmat för Liz Hurley

Vill få mer tid över för sonen Damien

NÖJE

Den brittiska modellen och skådespelerskan Elizabeth Hurley lägger filmkarriären på hyllan. ”Austin Powers”-stjärnan ska tillbringa mer tid med sonen Damian i stället.

Foto: AP
Liz Hurley lägger skådespelandet på is för att hinna umgås med sonen Damien.

Den nu 39-åriga modellen gjorde sig ett namn som skådespelare i två av filmerna om Mike Myers parodiske agent Austin Powers. År 2000 hade hon en huvudroll som Brendan Frasers flickvän från helvetet i ”Djävulen och jag”.

Men nu är det slutfilmat för Hurley.

– Jag vill inte lämna min son i så långa perioder. En film tar tre månader att spela in och jag har bestämt mig för att inte göra fler innan han är äldre, säger hon enligt brittiska itv.com.

Ser positivt på äktenskap

Hurley har uppfostrat treårige Damien på egen hand efter den uppslitande skilsmässan från miljardären Steve Bing. Trots skilsmässan ser hon mer positivt på äktenskapet som företeelse än tidigare.

– Nu när jag närmar mig 40 ser jag äktenskapet på ett annat sätt. Nu kan jag på ett annat sätt förstå varför det är viktigt för människor att förklara sina intentioner, avlägga löften och göra upp ordentliga planer, för det förenklar saker och ting en hel del.

Mikael Ström

ARTIKELN HANDLAR OM