”Det gökades både här och där”

Läs hela chattet med ”Club Goa”-Veronika

Foto: TV3/Ulf Berglund
Veronika imiterar Elvis i ”Club Goa”.
NÖJE

   Veronika säger: Hej! Nu kan vi sätta igång!

Kelli säger: Hej Veronika. Vad var det skönaste i Club Goa? Och det jobbigaste? Ångrar du någonting?

   Veronika säger: Det skönaste var vädret, vi låg på 35 grader plus hela tiden, en välbehövlig semester helt enkelt. Indien var så tidlöst, det fanns ingen stress eller nånting, man mådde så jäkla bra där borta. Det svåraste var alla pakter, det är ju alltid jobbigt. Det var pakter på världsnivå. Jag har aldrig varit med om maken till pakter - det var riktigt tufft.

Kit säger: Vad tyckte du om Naken-Janne? Retade du dig på att han var naken?

   Veronika säger: Naken-Janne känner ju jag från Farmen, men han var ju inte naken i Indien. Han fick inte vara det för indierna, men jag har ju sett Janne så mycket naken tidigare, så jag bryr ju mig inte. Men det är klart att första gången man såg det blev man ju chockad...men det finns ju värre saker att se än en naken man.

Carro säger: Först vill jag bara säga att jag tyckte du var bäst på Club Goa. Är Nalle så där knäpp på riktigt?

   Veronika säger: Jag tackar för att du tyckte om mig! Nalle har ju manus att gå efter, men han var ju väldigt speciell i början, sen lärde man känna honom på slutet, och det är ju inget fel på honom.

Nils säger: Hur många katter har du?

   Veronika säger: Jag har en katt som heter Grollan.

Berit säger: Tjenare Virre!! Fasen att du åkte ut igen! Vem tycker du ska vinna allt nu när inte du är med? Lyssnar på dig & Kerry på radion varje dag. Ni är toppen!

Ha en skön sommar! Kram från en Karlskoga-tjej

   Veronika säger: Ja...jag tackar för berömmet! När jag själv inte är med så tycker jag väl kanske att Molle ska vinna, för att han har gått sin egen väg under programmets gång, och inte påverkats av pakter...jag gillar personer som går sin egen väg helt enkelt. Stefan är också en god människa som följer sitt eget hjärta. Så Stefan eller Molle, de är sig själva!

Blind säger: Var Tess trevlig?

   Veronika säger: Tess är en jättesnäll tjej, en ärlig, snäll, ung tjej, som har fötterna på jorden.

Liffa säger: Hur går det för din häst?

   Veronika säger: Min häst går det jättebra för, han gör mig så lyckligt glad. Jag har fått in två segrar på nio starter, han blir bara bättre och bättre, så jag skriker mig hes på travbanorna.

Jonathan säger: Pratat något med Farmer-Qristina efter det som har hänt?

   Veronika säger: Jag har ringt upp Qristina och beklagat det som har hänt, och visat att jag finns om hon vill prata. Det är fruktansvärt det som har hänt, när en förälder mister ett barn så är det nog det värsta som kan hända.

Kvadrianna säger: Vem var den som du kom minst överens med på Club Goa?

   Veronika säger: Jag är ju en sån människa som har lätt för att umgås med människor, till en början umgicks jag minst med Molle, men sen fann vi varandra. Jag trodde aldrig att jag skulle lära känna honom, men så blev det.

Stölli säger: Jag fattar inte! Är inte alla äkta i Club Goa? Är vissa skådisar som spelar en roll eller vad?

   Veronika säger: Det är klart att det finns visst mått av skådespeleri i dokusåpor, men vissa spelar ju lite mer ”Allan” än andra. Men jag är alltid mig själv, det skulle inte gå att göra om mig, men visst finns det en liten skådespelare i oss alla.

Freddan83 säger: Vem tyckte du var mest attraktiv i Club Goa?

   Veronika säger: Hm...jag tyckte nog inte det fanns nån direkt som jag blev sugen på. Men jag tyckte om alla på sitt vis, men ingen jag blev riktigt tänd på.

pippi säger: Är du singel?

   Veronika säger: Jag är singel, ja.

hej säger: Var det roligare på Farmen än det här?

   Veronika säger: ”Farmen” kommer alltid stå mig varmt om hjärtat, det var ett fint program, det var mycket ärligare på nåt vis. I Goa gjorde vi inget mer än att sola och bada, i ”Farmen” slet vi mer, och lärde oss uppskatta saker. I Goa var det ju fritt fram att ringa hem osv, det kändes mer som att man var på en lång jäkla semester, inte som att man var med i en dokusåpa. Jag hade heller inte samma motivation som i ”Farmen”, jag förlorade ju motivationen också lite när jag åkte ut så ofta. Festandet i Goa var heller inte riktigt min grej.

Peter säger: Hur var finalfesten i Fredags?

   Veronika säger: Jag var inte med, man vet aldrig om det blir bråk på de där festerna...Jag kände ingen direkt lust faktiskt, så jag avböjde.

Erik säger: Vad tycker din son om att ha en mamma som är dokusåpa-kändis?

   Veronika säger: Det har ju mest bara varit positivt för mig att vara med, så han har aldrig blivit retad eller nåt. ”Farmen-Jonas” kallar vi honom ibland.(skratt)

Ericha säger: Synd att du åkte ut, jag höll på dig. Är Marina verkligen så gräslig i verkligheten som hon visas upp i tv?

   Veronika säger: Hon är inte så farlig i verkligheten som hon framstår som på tv.

Linda säger: En fråga: Hade verkligen Nalle mascara på sig?

   Veronika säger: Nalle skulle ha smink i tv, han hade läppglans och allt, men det stod i hans manus att han skulle ha smink, tror jag i alla fall.

Calle säger: Tja! Nu har du både varit utanför 70-skyltarna och i Indien. Hur känns det? Var det därför du ställde upp?

   Veronika säger: Efter ”Farmen” har jag ju fått resa väldigt mycket, det har tänts en låga i mig nu, nu vill jag resa mer! Så det var nog en av orsakerna att jag hängde med till Indien. Att resa är helt fantastiskt.

Apa säger: Hade några personer sex på Club Goa vad du vet?

   Veronika säger: Ja, det har allt gökats både här och där!

Sanna säger: Hej Veronica! Jag bara undrar om Zübeyde är lika fånig som hon verkar vara?

   Veronika säger: Jag tyckte om Zübeyde där nere, det finns en skådespelarapa i oss allihopa, som jag sa tidigare.

Madde säger: Vilken person kom du närmast under tiden i Goa?

   Veronika säger: Jag kom Kitty väldigt nära. Vi kom bra överens. Jag kom nära många. Qristina också förstås, men hon stannade ju bara en vecka. Även flera av grabbarna. Det var olika, det varierade helt enkelt.

Pippi säger: Vad gör du annars när du inte är med på tv?<</p>

   Veronika säger: Jag jobbar på Radio City i Karlstad, stationen med mer variation....jag fick ju jobb här efter ”Farmen” faktiskt, så den dokusåpan gav mig nya möjligheter. Det är fantastiskt roligt med radio.

Emelie säger: Du är bäst Veronica! Tråkigt att du åkte ut...Jag skrattade som fan när du dansade runt med hunden och sjöng "you aint nothing but a hound-dog"...Ha det bäst!

   Veronika säger: Tack så mycket. I´ll be back! Varma, goa hälsningar från Veronika!