”Joey” på nya äventyr

- men mer än hälften av läsarna gillade ”Vänner” mer

NÖJE

På tisdagskvällen startade spin-offen till populära tv-serien ”Vänner” i Kanal 5.

Sent inatt när aftonbladet.se:s läsare fått säga sitt stod domen klar: mer än hälften - 55,7 procent - av de som svarat på frågan ”Vad tycker du om nya serien 'Joey?'” valde alternativet ”Sämre än 'Vänner'”.

Bara 12,1 procent tyckte att spin-offen var bättre än orginalet, medan en knapp tredjedel - 32,3 procent - tyckte att de båda serierna var lika bra.

Många hade också sett mer än premiäravsnittet. Här är några av kommentarerna:

Foto: Kanal 5

Att endast ha Joey i rutan känns nästan lite dystert. Man saknar ”Friends”-gänget och Joey kan helt enkelt inte fylla allas skor om man säger så. Om jag ger ”Friends” 10/10 som serie, så ger jag ”Joey” 6/10, för visst är det roligt, det är det... Matt LeBlanc kommer alltid att vara rolig!

Hampus

Har faktiskt följt serien från USA som är inne på sitt 21a avsnitt, den börjar lite vagt men urartar sig faktiskt riktigt bra in emot mitten av säsongen.

Mikael

Enda nackdelen med ”Joey” är att Joey verkar ha förändrats ganska mycket efter ”Friends”, han har gått från den kompletta idioten till den lite smådumma snyggingen.

Thomas

”Joey” är inte som ”Vänner” direkt, men ingen komediserie någonsin kan bli lika bra som "Vänner"! Själv har jag sett 20 st avsnitt av ”Joey” och jag gillar det väldigt mycket. Gillar man ”Vänner” och Matt LeBlanc så är detta en serie man måste se!

Filip

Såklart supersvårt att fylla tom-luckan efter superserien vänner men en klart godkänt serie och visst får man sig ett antal riktiga skratt. Joey är ju riktigt rolig även fast man saknar dom andra 5 ibland.

Nemo Sthlm 17 år

De första avsnitten är ganska sådär men ju längre serien går desto bättre blir den. Vänta och se bara ;)

André

Tyvärr håller inte denna show, man sitter och saknar typ 5 st av hans vänner. När jag såg det inser man hur mycket man saknar den ”riktiga” serien... Det här sög något kopiöst, tyvärr Joey ensam är inte alltid stark...

Calle

Det saknades ett alternativ... ”Lika dåligt som Vänner.”

Linda

aftonbladet.se