Lena & Martin flyttar ihop

Kändisparets vänner: De planerar att skaffa barn

Foto: P-0 Sännås
letar möbler Martin Björk och Lena Philipsson planerar att flytta ihop och skaffa barn tillsammans. - Det lutar åt att Martin flyttar in hos Lena, säger en vän till paret som den senaste tiden setts i flera möbelaffärer.
NÖJE

Lena Philipsson och Martin Björk är störtförälskade.

Nu blir kändisparet sambor - och sen väntar deras kärleksbarn.

– Martin vill bilda familj med Lena, berättar en av parets vänner.

Foto: P-O SÄNNÅS
Aftonbladet den 6 februari. letar möbler Martin Björk och Lena Philipsson planerar att flytta ihop och skaffa barn tillsammans. - Det lutar åt att Martin flyttar in hos Lena, säger en vän till paret som den senaste tiden setts i flera möbelaffärer.

Schlagerstjärnan Lena Philipsson och programledaren Martin Björk blev tillsammans i december i fjol. Sen dess har deras känslor vuxit sig allt starkare.

Nu tillbringar Lena och Martin nästan all ledig tid ihop.

Är de inte hemma hos varandra går de gärna långpromenader eller besöker krogarna i Stockholms city.

Festade med kändisar

I lördags var paret först på restaurang Bistro Jarl innan de avslutade kvällen med att festa på nattklubben Sturecompagniet i sällskap av bland andra Mats Sundin, Martin Dahlin och Runar Sögaard.

Aftonbladet kan i dag berätta att Lena Philipsson och Martin Björk planerar att bli sambor.

– De har bestämt sig för att leva med varandra. Nu ses de inte längre bara sporadiskt för att mysa med varandra. De träffas både på helgerna och vardagarna, berättar en av Martins vänner.

Paret har redan varit runt i olika inredningsbutiker för att handla prylar till sitt gemensamma hem. Senast på NK där de bland annat tittade på soffor, mattor och lampor.

– Det mesta lutar nog åt att Martin flyttar in till Lena innan de senare skaffar sig något större, säger vännen.

Han är barnlös

Martin är 33 år och barnlös.

Lena, 39, har barnen Noa och Saga med sin exmake Måns Herngren.

Enligt vännerna vill Martin skaffa ett eget barn med Lena:

– Jag tror att de kommer att skrida till verket snart. Men allt förblir naturligtvis en hemlighet tills man ser att Lena är gravid.

Snabb skilsmässa

Paret träffades strax efter Martins skilsmässa med exfotbollsstjärnan Tina Nordlund. Det äktenskapet kraschade efter fyra månader.

Läs också

Daniel Nyhlén