”Blondie och jag är mer som bröder än älskare”

Läs hela chattet med Club Goa-Özcan

NÖJE
Foto: Ulf Berglund/TV3

Özcan säger: Hej, Özcan här, nu kan vi sätta igång.

Mr pereira säger: Özcan du var bäst helt klart!! Vad var bäst och sämst med att vara med i club goa?

   Özcan säger: Det sämsta var maten...det bästa var att det var så jävla roligt och kul. Jag tog det här som en semester om man säger så.

dra maggot säger: Hejsan! Är du alltid lika förbannad som du verkar vara?

   Özcan säger: Jag var inte så förbannad...det som hände nere i Goa var med glimten i ögat. Hade inte deltagarna förstått det hade jag fått rött kort som Sebastian. Det där med fotbollsmatchen, så var jag frustrerad för jag visste att jag skulle åka. Känner du mig så kommer du älska mig som person - oavsett vilket kön du har.

André säger: Varför blev du så sur på Stefan i lördags? Han får rösta hur han vill.

   Özcan säger: Jag blev sur på honom för att det har hänt saker som jag inte kan tala om. Han snackade om att alla höll på med pakter, men han höll visst på med pakter, den enda som inte gjorde det var Molle. Det har hänt så mycket som inte visades i Tv, det är det som är grejen. Jag är inte arg på honom idag.

EVIL säger: Hur besviken är du på att losade???

   Özcan säger: Jag är faktiskt jättebesviken för att jag inte vann. För vann jag skulle jag skänka hälften till Blondie och andra hälften till fattiga människor. Jag är ändå glad att jag fått visa vem jag är egentligen, alla människor bråkar, men det syns inte, men våra bråk syns ju. Och jag är mest besviken på att jag hade kunnat göra massa fattiga människor nöjda med alla de pengarna.

Meja säger: Hej Özcan! Jag undrar om du är muslim? Och varför bär du ett kors runt halsen? Vad symboliserar korset för dig? Kram Meja

   Özcan säger: Kul att du frågar. Nej, är inte muslim, jag är kristen ortodox, född i Turkiet. Jag pratar arameiska, Jesus gamla språk - om du har sett Mel Gibson filmen...men Özcan är ett turkiskt namn, därför tror många det. Korset är för att jag är kristen och troende.

Jimmy säger: Özcan: Vem var bäst, Aschberg eller Roberto?

   Özcan säger: Jag tycker om båda. Paolo gillade mig, han blev besviken när jag åkte ut. När det gäller programledarskapet så är Ashberg bäst.

micke säger: Hej Özcan. Är du och blondie bra kompisar privat?

   Özcan säger: Vi är jättebra kompisar, vi träffas så ofta vi kan, träffades senast i lördags i Mjölby. Men jag är inte kär i honom som folk kan tro...vi är mer som bröder än älskare (skratt).

André säger: Måste bara tillägga att du har varit ett trevlig inlägg i Goa, inte alls så aggressiv som ryktet säger... Vad gör du idag? Omgås du mycket med de gamla deltagarna?

   Özcan säger: Ja, jag umgås mycket med Arem, barägaren där nere. Han har varit här i två veckor. Zübeyde, Meral, Blondie, Arem är det jag träffar då och då. Sen har jag stött på Molle en eller två gånger. Men man jobbar så mycket så man hinner inte träffas så mycket med alla.

Skeptisk säger: Hej, vad har du för utbildning? Kan du nåt annat än att göra bort dig i tv?

   Özcan säger: Hej Skeptisk. Jag har jobbat inom restaurangbranschen i 18 år, jag är utbildad kock, utbildad pizzabagare, bartender och jobbar nu som in- och utkastare, för jag har ett vaktbolag. Jag kan allt om restaurangbranschen. Jag har också jobbat som skomakare, men det är nåt som aldrig har kommit ut. Jag hjälpte pappa med det ett tag.

Fitness säger: Tjena Özcan! synd att du inte vann...Du ser jäkligt bitig ut på TV, har du nått schysst tips inför sommarens beachsäsong? hare gött

   Özcan säger: Det gäller att deffa mycket, och tänka på vad man äter. Om du vill se mig träna hårt så ska det komma till Gotland. Vi kommer finnas på Kickis Bar och Café, hela juli månad. Även Jugge ska komma dit och visa sin stora mage.

kimpa säger: Özcan..fan va ja skrattade när du sa "ja ska knulla dina getter". Varför säger du då? / Kimpa

   Özcan säger: Det var mest en kul grej, tyvärr kan folk ta illa upp, men det var inte meningen, man sa det mest med glimten i ögat. Jag trodde inte att det skulle komma med i tv. Jag tänker aldrig på getter, kan jag säga (skratt).

Jimmy säger: Özcan: Ska du ställa upp i någon mer dokusåpa?

   Özcan säger: Hej Jimmy! Jag det ska jag, har lite grejer på gång, men jag kan inte säga exakt vad det är. Men jag har flera projekt på gång. Tack för att du frågade.

Conny säger: Hej Özcan! Jag tyckte du skulle vunnit, synd att du inte gjorde det. Vad tyckte du om Nalle och Jugge, och deras arbete där nere?

   Özcan säger: Hej Conny! Tack för att du ville att jag skulle vinna! Det tog mig två, tre veckor innan jag insåg att de spelade ett spel. Jag och Jugge är goda vänner, vi träffas i Stockholm. Jag tycker Jugge är skön, han rockade fett. Nalle han är bara patetisk, han gick lite väl långt, han har diva-fasoner...gillar inte att han går med djurpälsar hela tiden.

ia säger: Hej Özcan! Jag trodde du var en riktig mansgris (media utmålade dig som det förut iaf) men du verkar ju inte alls vara det tycker jag. Är du en mansgris?

   Özcan säger: Hej! Nej det är jag inte. De som känner mig gillar mig verkligen. Jag är en bra kille. Man måste känna mig för att veta det. Ibland måste man också spela lite i tv. Har man 15 Mark Levenegood-snälla personer så är det ju ingen som vill titta på det. Under Farmen hade vi 30 löpsedlar jag och Blondie, och det är ju rätt bra PR. Men det mesta var ju negativt tyvärr..

Moderator säger: Då kör vi sista frågan.

terLag säger: Varför är du en värdigare vinnare än Molle och Zübeyde?

   Özcan säger: Jag var mer värdig än Molle, för han gjorde ingenting. Mina pengar skulle ju också gå till välgörenhet. Sen var jag mig själv också. Hade inte jag vunnit så ville jag att Zübeyde skulle vinna, för hon var där hela tiden ut. Snart kan ni gå in på min och Blondies hemsida www.blondieozcan.se, där kan man läsa om oss, vad vi har på gång osv, och om vi kommer till just din stad. Jag tackar för mig så länge, så syns vi i nästa dokusåpa.

ARTIKELN HANDLAR OM