”Varför ska jag vända andra kinden till?”

Läs hela chattet med Club Goa-Zübeyde

Foto: Ulf Berglund/TV3
NÖJE

Zübeyde säger: Hallå, hej. Hur mår ni alla små barn.

JessicaH säger: Hej Zübeyde, jag lider verligen med dig för att du blev snuvad på vinsten av en sådan loser som Molle....jag tycker helt klart att det va du som skulle vunnit tävlingen, det för att du var med under precis hela tiden. Kommer du att hålla det du sagt nu...att inte vara med i fler dockusåpor.....Väldigt trist i så fall.

   Zübeyde säger: (Skratt) Tack snälla du sötis. Livet är orättvist, därför vann Molle. Jag står fast vid det att jag inte ska vara med i någon mer dokusåpa som deltagare. Men om jag får miljoner som programledare så ställer jag upp.

Pia säger: hej Zubeyde är du lika kaxig hemma som i tv

   Zübeyde säger: Tycker du jag är kaxig? Jag är en rak och ärlig människa som står för mina åsikter. Det är det som gör att folk tycker jag är kaxig.

krissi säger: Tycker du Molle var en värdig vinnare?

   Zübeyde säger: Alla som vågar ställa upp i såpor är värdiga vinnare, det krävs mycket för att våga blotta sig inför så många människor. Men man kan fråga sig vad Molle tillförde gruppen och restaurangen. Jag tycker inte att han gjorde ett piss utan bara låg och sov.

elin säger: hur kändes det att förlora så nära mållinjen??

   Zübeyde säger: Jag slet sönder mitt hår. Visst var det jättebittert. Eftersom jag är en tävlingsmänniska och älskar att vinna var det bittert att förlora.

i. baylan säger: Vad är det som driver dig till att vara med i dokusåpor? pengar? berömmelse? annat?

   Zübeyde säger: Pengar. Fast nu vann jag inte en miljon och har inte fått ett fett kontrakt heller. Jag är en rastlös människa som gillar att utsätta mig för äventyr. Livet är för kort, man måste våga prova på saker och ting. Alla människor mår bra av bekräftelse, mer eller mindre.

Robban säger: Vilka umgås du med från Robinson??

   Zübeyde säger: Jag har lite sporadisk kontakt med Emma, jag brukar fixa hennes hår. Camilla Eggenberger har blivit som en extra storasyster för mig. Jag älskar henne väldigt mycket.

Dragoon säger: Tja Zübeyde, våran dockusåpadrottning number 1 ^^. Vilken dokusåpa har du kännt varit roligast för dig att medverka i? Kommer vi få se ditt vackra ansikte i något annat sammanhang?

   Zübeyde säger: Tack sweetie! Tuffast och roligast och hemsk på alla vis var Robinson. För tillfället satsar jag på mitt eget klädmärke, så jag tar en paus vad gäller tv.

HunkyMoooma säger: Zübbe, hur känns de att bli gammal?

   Zübeyde säger: Jag känner mig som en 20-åring fortfarande, jag känner ingen skillnad.

Zubbi säger: kan du inte ge din varsion av cat-fighten med Kitty?

   Zübeyde säger: Jag argumenterade med Kitty och hon tyckte att jag var alldeles för hård mot henne. Hon knuffade till mig riktigt hårt så att jag ramlade in i scenen. När jag reste mig fick hon en riktig smocka. Men jag gick inte till produktionen och gnällde som hon gjorde. Varför ska jag vända andra kinden till? Jag tror inte på det. Man ska ge igen. Men inte utan anledning.

Thomasy säger: Är du bisexuell?

   Zübeyde säger: Nej, jag är heterosexuell. Jag älskar män och deras kroppsdelar alldeles för mycket för att bli ihop med en kvinna.

fanet säger: tjena tjejen!!!

Vem var den mest falska personen i Club Goa anser du?

Jag höll på dig!!!

   Zübeyde säger: Tack snälla! Det gäller att vara den största röven så går man långt i det här spelet, det har man lärt sig efter alla omgångar. Det finns många falska människor, men jag vill inte nämna någon vid namn. Det är taskigt.

woopy säger: Jag undrar om du var småkär i någon av deltagarna?

   Zübeyde säger: Absolut inte. Jag är jättekär i min pojkvän Joakim och jag hade honom i tankarna hela tiden.

ella säger: Hej där vad var det värsta med att delta i en dokusåpa?

   Zübeyde säger: Hemlängtan. Det var absolut det värsta.

Moderator säger: Nu kommer sista frågan

säger: berätta något kul som inte visades i tv -Karl-oskar

   Zübeyde säger: Jag har inte sett alla programmen. Det hände så otroligt mycket saker och jag måste smälta allt innan jag kan säga något. Men jag och Meral gjorde en del riktiga bus som jag inte kan avslöja.

   Zübeyde säger: Ha en jätteskön dag och hoppas att ni får en trevlig sommar! Alla tonårsflickor - kolla efter mina kläder nästa vår och sommar.