”Den som jag var definitivt kåtast på var Meral”

Läs hela chattet med ”Club goa”-vinnaren Molle

NÖJE
Foto: TV3

Ammie säger: Hej Molle! Vad ska du göra med alla pengarna?

   Molle säger: Det är inte så mycket pengar, typ drygt 210 000 efter skatten är dragen. Jag håller på att ge ut en bok. Eventuellt ska jag bekosta distributionen för pengarna. Jag har jobbat så mycket att jag inte har hunnit konsumera nåt. Det var sex år sedan jag köpte kläder, jag får allt av rika kompisar.

Springsteen säger: När ska du klippa dig?

   Molle säger: Mitt hår är mitt varumärke, så det vore ett artistiskt självmord att klippa sig. Dessutom sitter styrkan i håret på mig, när jag klipper mig känner jag mig, naken, våldtagen, pskykiskt massakerad och svag. Mycket av styrkan sitter i manen.

Anonym säger: Vad betyder dina tatueringar?

   Molle säger: Neogeo, det är ett tv-spel som inte tillverkas längre. Den andra är 222, och det är mitt lyckonummer som har gett mig massiv tur. Stjärnan i mitten står för ”star quality”. Jag ska göra flera tatueringar också, som jag garanterat kommer att ångra när jag blir äldre. Bland annat ska jag tatuera in Twin Peaks skylten på ryggen, eftersom jag anser att det är det bästa programmet nånsin.

Genis säger: Hej Molle! Vem tyckte du bäst om i ”Club Goa” förrutom Tess?

   Molle säger: Den som jag definitivit var kåtast på var Meral, eftersom jag gick runt i badbrallor var det rätt genant. Hon har så snygg kropp och var så sexig. Tess har jag haft en relation med, men avslutat, eftersom hon dumpade mig. Tess var förresten svartsjuk på Meral.

Ola säger: Molle! Fan vad seg du verkar vara... Är du rädd för arbete i vanliga livet också?

   Molle säger: Vissa människor föds inte till att arbeta överhuvudtaget. Paris Hilton är en, jag är en annan sådan.

no99er säger: Hej molle, har du någon kontakt med Kanin-Sandra fortfarande?

   Molle säger: Svar nej. Däremot är kaninhopp en jävligt fet och cool sport.

Rolf säger: Molle först vill jag säga Grattis! Du är Grym! Du har en bra livssyn! Men varför är du så trött så ofta?

PS Du är bäst så knäckande att du tog hem det!!!DS

   Molle säger: Tack snälla Rolf, det värmer verkligen i jantelagens högborg. Att jag tidigare har varit trött beror på att marijuanakonsumtionen var så hög bland deltagaran under den perioden (Baren), vilket gjorde en väldigt slö och trött. Plus att man var sen-pubertal och slö under Baren-perioden. Men det som inte framgick var att jag var uppe mycket varje natt, därav slö på dagarna.

Anonym säger: Hej Molle! Grattis till segern. Måste känts skönt att vinna över

pakt-människorna. Min fråga är varför du hade en massa tejp överallt på varje utröstning...har jag undrat över väldigt länge.

   Molle säger: Jag skulle aldrig någonsin vilja ge mig in i pakter, de som gör det har ingen ”star quality”. Den som började med tejp var Michael Jackson, som för övrigt är en bättre och viktigare person än Jesus från Nasaret.

R Kelly och Nelly tejpar sig också.

FatFred säger: Hej Molle! Grattis, kul att du tog hem det. Jag tänkte fråga om du kan betala min elräkning, jag ligger back och de stänger snart av elen.

   Molle säger: Svar nej. Tack för din gratulation.

Qazzer säger: Du gjorde en hel del sköna analyser av de andra deltagarna, speciellt Özcan. Kommer man hitta liknande texter i din förhoppningsvis kommande bok?

   Molle säger: Svar ja. Mycket djupa, tunga psykoanalyser av kända människor, som är betydligt intressantare än Özcan. Min bok är på det hela taget mycket sorgsen, perverterad och handlar om ensamhet.

Desiq säger: Vad var det sämsta i Club Goa.

   Molle säger: De andra deltagarna.

Cia säger: Personligen tycker jag att Nalle framstod som en riktig fåntratt, hur kan man låta sig själv sjunka så lågt, vad tyckte du själv om honom?

   Molle säger: Nalle har alla kvaliteter som krävs av en riktig artist. Uppgång, fall, tragedi och glamour. Han har star quality.

Lena säger: tycker du att du är en värdig vinnare? Jag tycker att du arbetade minst.

   Molle säger: Jag är definitivt den mest värdiga vinnaren - ur ett internationellt dokusåpaperspektiv är jag den absolut mest värdiga vinnaren i världen.

ploffer.com säger: Hur spår du framtiden för dokusåpor nu när denna all-stars-såpa är över? Var detta slutet? Grattis förresten!

   Molle säger: Jag ser definitivt inte ett slut på dokusåpa-genren, däremot måste formatet ändras. Det som kommer från USA handlar inte om tävlingar och pakter, de är ett uråldrigt projekt som inte ungarna vill se. Det jag tror på är dokumentativa vardagsskildringar som handlar om psykiskt störda, rika, ensamma människor.

BrolleJ säger: Hej Molle! Grattis! Tränar du mycket? Du verkar ha en ganska vältränad kropp för att vara så pass slö?

   Molle säger: Jag tränar regelbundet, varje morgon springer jag omkring längst ägorna på Drottningholm , innan frukost. Jag äter aldrig socker eller snabba kolhydrater.

Anonym säger: Är det sant att vissa deltagare refererade till att "svartskallepakten" borde brytas? Såna uppgifter har ju cirkulerat i olika medier som aftonbladet. Grattis Molle.

   Molle säger: Aggressiva hotfulla människor har en tendens att bli paranoida. Man dömer ofta andra utifrån en själv också. Men värt att tillägga är att många av paktmänniskorna i Club Goa var inte hälften så paranoida som jag.

Marcus Johansson säger: Har du lämnat in deklarationen, Molle?

   Molle säger: Jag deklarerar inte själv, jag har en person som sköter det åt mig, och jag hoppas verkligen att han har lämnat in den.

Nanny säger: Vad har du för utbildning?

   Molle säger: Eknomisk gymnasiekompetens, endast, sen har jag i och för sig gjort lumpen också. Jag har också arbetat med försäljning. Jag har gått diverse säljutbildningar också.

Tack alla som har stöttat mig, jag älskar er mer.