Sienna har fått sparken

Jude Laws flickvän snuvad på drömroll

Foto: AP
Jude Law och Sienna Miller.
NÖJE

En av världens just nu hetaste stjärnor - Sienna Miller - har fått sparken. Den 23-åriga skådespelerskan, även känd som Jude Laws flickvän, dög inte för den huvudroll hon lovats i kommande filmen ”Factory girl”.

Den 23-åriga modeikonen Sienna Miller är Englands hetaste skådespelerska just nu. Men tydligen inte tillräckligt het för Hollywood. Miller har fråntagits huvudrollen som Edie Sedgwick, Andy Warhols och Bob Dylans skandalomsusade musa, i kommande filmen ”Factory girl”. Ett porträtt som Miller länge drömt om att göra, skriver Daily Mirror. Chockbeskedet ska ha tagit hårt på skådespelerskan, som knappt har kunnat bärga sig för att sätta igång med sitt livs första huvudroll.

– Självklart är hon bitter. Vem skulle inte vara det? Det är en rätt så vågad film med många sexscener, men Sienna var fullt beredd på det. Hon ville bevisa för folk att hon inte bara är en modeikon, utan också en talangfull skådespelerska, säger en källa till Daily Mirror.

Anledningen till att Sienna fråntogs rollen sägs vara att hon inte ansågs tillräckligt ”stor” inom branschen. Istället letar nu filmproducenterna efter en mer etablerad filmstjärna.

Filminspelningarna startar till hösten.

Läs också

Teresa Tingbrand