Britney friade - och fick nej

Britney och Kevin talar ut i tv-show

Foto: AP/CBS
Britney avslöjade hemligheter i både Ellen DeGeneres talkshow och hos David Letterman i tisdags.
NÖJE

Det var Britney Spears, 23 som tog mod till sig och friade till nuvarande maken Kevin Federline, 27. Men popstjärnan fick inget omedelbart ja.

– Faktiskt kände jag mig lite avvisad, berättar Britney i en tv-intervju.

Foto: AP
Britney får specialutrustad barnvagn med neonljus och inbyggd DVD-spelare av Ellen DeGeneres.

I tisdags ställde den gravida popstjärnan och Kevin Federline för första gången upp på en gemensam tv-intervju - dels i Ellen DeGeneres talkshow och dels i "The Late Show with David Letterman". Allt för att göra reklam för deras dokusåpa ”Britney and Kevin: Chaotic” som hade premiär på kanalen UPN samma dag.

Dröjde med svaret

Hos Ellen DeGeneres passade Britney på att avslöja en hel del detaljer kring parets giftemål, bland annat att det var hon som först hade friat och att Kevin dröjde med svaret. Men Britneys lidande blev kort. Anledningen till att Kevin inte svarade ja på en gång var nämligen att han själv ville vara den som friade först.

- Jag förklarade för Britney att det inte är rätt att kvinnan ska fråga mannen. Det är mannen som ska gå ned på knä och göra det på det rätta sättet. Och efter fem minuter så gjorde jag också det, sa Kevin under tv-talkshowen.

Paret berättade också i samma intervju att det bästa med att vara gift är att kunna bli vänner så snabbt efter att man har bråkat.

– Och så är det fantastiskt att få barn tillsammans, lade Britney till.

Var osäker på förhållandet

Den kommande dokusåpan om paret bygger på Britneys och Kevins egna videoinspelningar av deras liv tillsammans, och enligt New York Post är det knappast någon "barn-tv" det handlar om. I seriens inledning avslöjas bland annat att Britney var osäker på förhållandet i början.

- Du är rädd att älska mig, och det gör mig rädd att älska dig, kommer tv-tittarna få höra Kevin säga till Britney.

Britney läste ”Lettermans Top 10 List”

När paret Federline och Spears besökte David Letterman i tisdags fick de möjlighet att motivera varför man ska titta på just deras dokusåpa "Britney and Kevin: Chaotic".

Foto: AP/CBS

Läs också

Teresa Tingbrand