Får inte prata om kärleken

Schenkenberg har fått munkavle av sin Emma

1 av 3 | Foto: TV4
Marcus och Kristian Luuk tog också toplessbilder.
NÖJE

De blev ett omtalat par under inspelningen av tv-programmet ”Dolce vita”.

Nu säger Marcus Schenkenberg om relationen med Emma Andersson:

– Emma vill inte att jag ska uttala mig om det.

Oftast är han bara hemma i Sverige kring jul. Nu har dock Sveriges manliga supermodell Marcus Schenkenberg gjort ett undantag. Om det är enbart på grund av jobb eller om det även har med kärlek att göra vill han inte avslöja.

Hemlighetsfull

I går kväll gästade han ”Godnatt Sverige” i TV4 och bekräftade att han och Emma Andersson blev ett par efter intervjun och nakenfotograferingen i tv–programmet ”Dolce vita” i Kanal 5. När Kristian Luuk ber honom att nicka ifall de fortfarande är tillsammans nickar Marcus lite rullande på huvudet.

När Aftonbladet träffar Marcus Schenkenberg efter inspelningen medger han lyckligt att kärlekslivet är helt okej för tillfället. Huruvida det är Emma Andersson som gör honom lycklig kan han inte avslöja, även om han själv skulle vilja.

”Jag vill berätta”

– Emma vill inte att jag ska uttala mig om det, hon vill vara privat eftersom hon tycker det är så fruktansvärt mycket som kan förstöra ett förhållande. Det hände ju en grej, jag tänker på en artikel i er tidning om Olinda Borggren och mig, det stod värsta grejerna men det var ingenting mellan mig och Olinda, säger han och fortsätter:

– Jag skulle vilja att jag kunde berätta mer men tyvärr, det finns folk som försöker förstöra av någon anledning. Så numera är vi mindre öppna när det gäller vår relation.

Men du är lycklig just nu?

– Ja, det är jag, säger Marcus och ler.

Läs mer:

Josefine Elfström