Kära - på jobbet

Carina Berg pekas ut som Luuks flickvän

Foto: TV4
LÄMNAT SINA RESPEKTIVE För bara drygt två månader sedan började de jobba ihop - som programledare för "God natt Sverige". Nu ska Kristian Luuk och Carina Berg ha inlett en relation. "Jag håller på att separera från min fru", säger Kristian Luuk
NÖJE

I ”God natt Sverige” intervjuar de kändisar om deras privatliv.

Själva pekas Kristian Luuk, 38, och Carina Berg, 27, ut som Sveriges hetaste kärlekspar.

– Jag kan bekräfta att jag håller på att separera från min fru, säger Kristian Luuk till Aftonbladet.

Enligt flera uppgifter till Aftonbladet är Kristian Luuk och Carina Berg förälskade. De senaste veckorna har allt fler pekat ut de båda programledarna för ”God natt Sverige” som ett par. På TV4 har det senaste samtalsämnet mellan kollegerna varit arbetsplatsens heta romans.

Luuk ringde upp

Det är bara drygt två månader sen Carina Berg blev erbjuden jobbet som kollega till Kristian Luuk. Hon har sagt att hon trodde det var ett skämt när Kristian Luuk ringde henne för första gången angående ”God natt Sverige”.

När Luuk fick frågan varför han valt just henne svarade han: ”Hon lös igenom direkt, hon når verkligen genom rutan”.

”Par i tre veckor”

Den karisman verkar alltså nu Kristian Luuk ha fallit för även privat.

– Jag vet säkert att de har varit ett par i tre veckor och att det inte är någon tillfällig grej, säger en källa till Aftonbladet.

Det nyförälskade paret har varit upptagna i långvariga förhållanden på var sitt håll. Men nu har båda brutit upp från sina respektive.

Dementerar inte

När Aftonbladet pratar med Kristian vill han inte bekräfta romansen.

Men inte heller dementera den.

– Jag kan bekräfta att jag håller på att separera från min fru, men med hänsyn till mina barn vill jag inte säga något mer.

Carina Berg har varit sambo med sin kille i flera år, men för två veckor sedan bröt hon upp. När Aftonbladet når henne är hon förtegen.

– Jag har aldrig kommenterat mitt privatliv med media och kommer heller inte att göra det nu.

Men du dementerar inte att ni är ett par?

– Som jag sa – jag diskuterar mitt privatliv med mina nära och kära men inte med tidningar eller andra medier, säger hon.

Det är inte första gången Kristian Luuk hittar kärleken på jobbet. Kristian träffade även sin nuvarande fru Anna – som han har två barn ihop med – i TV4:s personalmatsal.

Vi har också blivit förälskade på jobbet

Angelina och Brad.

Läs mer:

Josefine Elfström