Aniston gifter om sig till jul

Vaughns romantiska frieri fick henne att svara "ja"

1 av 2 | Foto: BULLS
klart för bröllop Jennifer Aniston och Vince Vauhgn har bråttom till altaret. Redan till jul gifter sig Hollywoodparet enligt uppgifter i natt.
NÖJE

LONDON

Jennifer Aniston gifter sig med sin Vince Vaughn - bara veckor efter att hennes exmake Brad Pitt ska göra detsamma med Angelina Jolie.

Det avslöjar brittiska tidningar i natt.

Skilsmässan med Brad Pitt gick igenom för bara en månad sen. Men Jennifer Aniston, 36, har tydligen bråttom till altaret med sin nya kärlek, skådespelaren Vince Vaughn, 35.

Bröllopet är planerat redan till julhelgen, avslöjar hennes blivande svärmor Sharon Vaughn i brittiska News of the World.

Hon säger att Vince friade efter att Jennifer berättat för honom att hon haft en vision om att han är den rätta.

- Ärligt talat, det är det mest romantiska jag någonsin hört, säger Sharon Vaughn till tidningen.

Bara några veckor tidigare - den 1 december - planerar Anistons ex-make Brad Pitt att gifta sig med Angelina Jolie. De har bjudit in endast familjen och nära vänner och kommer att vigas i största hemlighet i Malibu.

Hemligt dubbelspel

- De har lekt med tanken att hyra in dubbelgångare för att lura medier på bröllopsdagen, säger en vän till News of the World.

Pitt och Aniston separerade i januari i år, efter tre och ett halvt års äktenskap. Så sent som den 2 oktober blev skilsmässan laglig.

Mira Micic, Jon Forsling

ARTIKELN HANDLAR OM