”Swartling är snyggast i IDOL”

Foto: Frida Fager
Måns chattar med Aftonbladets läsare.
NÖJE

   Måns säger: Hej alla! Nu har jag äntligen kommit hit! Fråga på bara!

Pussy säger: Hejsan Måns. Vad var det roligaste du fick uppleva under tiden i idol?

   Måns säger: Jadu, det är så mycket som hänt så det är svårt att säga nånting specifikt! Men i fredags efter min förstalåt , när swartling sagt sitt, fick jag ett enormt glädjerus! Var riktigt lycklig faktiskt!

Maja säger: Vad händer nu? Har du fått några bra erbjudanden eller? :)

   Måns säger: Problemet är att jag inte får reda på sånt förrän om nån vecka eller i värsta fall efter finalen. Men jag hoppas verkligen det blir något! Musiken är det roligaste jag vet!

Ullisnr1 säger: hej måns. vem tycker du ska vinna idol?

   Måns säger: Jag tycker Sebbe eller Agnes ska vinna..de har varit sig själva hela vägen och värdiga vinnare båda två!

Hoppla säger: Fick ni lön under idoltiden?

   Måns säger: haha..ja vi fick ett traktamente på en liiiten summa pengar som vi skulle klara oss på varje vecka..med betoning på liten! Vi fick pengarna på lördagen och de var typ slut åp söndan..hihi

Kehan_Lund säger: Tjena Måns!! Hoppas allt är bra. Får ni reda på hur många röster ni har fått varje fredag eller hålls det hemligt? Krama Agnes från mig....haha

   Måns säger: Det hålls helt hemligt vilket är enormt frustrerande!

   Måns säger: jag lovar att krama agnes från dig, hon blir säkert jätteglad.. ;)

Cissi säger: Hej Måns! Synd att du åkte ut i fredags... Hörde att du och Ola är grannar; var ni vänner innan ni kom med i Idol, eller blev ni det nu under hösten? Ha det jättebra och lycka till med musikkarriären!

   Måns säger: Hej! Vi hade lite gemensamma vänner och träffades lite då o då på fester men inte mycket mer än så. Jag anordnade hans Pragresa!

Månslovah säger: Hej måns, hur känns det att idolgrabbarna ständigt påpekar hur snygg du är? börjar du inte bli orolig att Daniel är lite på dig eller något? han sa varje avsnitt att du var skitsnygg....

   Måns säger: Haha, Daniel har ju Stina så d känns rätt lugnt! Nä d e klart att det inte e påfrestande, jag blir bara glad!

anna säger: vem tycker du är snyggast i idol?

   Måns säger: PETER SWARTLING, lätt!

Maja säger: Vad var det sjukaste du var med om under Idoltiden? :)

   Måns säger: Hela idol-tiden har varit rätt sjuk så d e också jättesvårt att säga..får återkomma på den punkten..

Lisa säger: Hejsan Måns! Vad skuller du göra om du van hundra miljoner kronor?

   Måns säger: Jag hade skänkt hälften till nån hjälporganisaion och sen hade jag bjudit alla mina nära o kära på en jorden-runt-resa..Och så festat lite förstås!

evelina söderberg säger: Du kommer väl inte lämna Lund nu!?! :(

   Måns säger: Nädå evelina, jag är alldeles för hemkär för det! Men jag kanske får ta halva veckorna i sthlm eller nåt..

Anna säger: Vad tycker du om att Jens är fortfarande kvar

   Måns säger: Jens har utvecklats jättemycket de här veckorna och har blivit en mycket bättre artist men jag är dock fortfarande tveksam till om han platsar bland de 4 som e kvar. Därmed inte sagt att jag skulle gjort det! :)

Ante säger: Tjenare Måns! Om Idol hade varit en radiotävling och de röstande inte kunnat se dig, tror du då att du kommit lika långt?

   Måns säger: Det är grymt svårt att säga men jag tror att topp 4 hade sett ut på ett helt annat sätt än idag! Jonah hade vatt i topp tror jag. Tror dock att jag platsar bland topp 5 där..hoppas det i alla fall!

Skämt säger: Hej Måns! Vad var det absolut tråkigaste ni fick göra där?

   Måns säger: Det absolut tråkigaste var all väntan..sen var det ju rätt trist att behöva gå upp så extremt tidigt varenda morgon..haha

majken säger: måns,finns det någon framtid för idol-artisterna ? får de bära med sig idol-stämplet, dokusåpa-artisterna?

   Måns säger: Om vi ser på Darin så tycker jag han har skakat av sig idol-stämpeln rätt ordentligt med sitt senaste album. Jag tror att du bär med dig den en viss tid, men klarar du av den tiden så slipper du den nog i framtiden..

Maria säger: Vad pluggar du, Måns?

   Måns säger: Ingenting i nuläget. Om det nu, gud förbjude, inte blir någonting med musiken för min del, tror jag det kommer stå mellan juridik och trafikflygare.. Medicin-betyg har jag ju dessvärre inte! Tyckte det var rätt tråkigt att plugga! :)

sandra_love säger: hej!du verkar va en go kille du,är det många tjejer som kommer fram och raggar på dig nu efter idol?hur känns det isf,roligt eller jobbigt?

   Måns säger: haha..tack så mycket! Jo, det är väl några som kommer fram när man går ut men jag tar det mest som smicker så länge det inte blir för närgånget! Har ingenting emot att nån kommer fram o frågar om han/hon får bjuda på en drink..

   Måns säger: Men sen e det klart, det blir lite jobbigt när folk nyper en i rumpan stup i kvarten..haha

Natalie säger: Vad tycker du om fans som hänger utanför hotellet?

   Måns säger: Jo, det kan vara jätteroligt ibland och mindre kul ibland. När vi kom hem från en lång fredagssändning och var trötta som bara den kunde det vara lite jobbigt att vara tvungen att fortsätta vara trevlig..Men oftast är det jättekul och smickrande!

Anna säger: Är det inte dags att dumpa tjejen nu när du är hela Sveriges favorit kille...?

   Måns säger: haha..nä, det är det verkligen inte!hihi..

Kajsa säger: Måns, när du träffade Ola, uppstod det någon mer kemi än bara vänskap?

   Måns säger: den frågan har jag fått några gånger nu och...NEJ! DET GJOPRDE DET VERKLIGEN INTE! Tror inte flickan hade uppskattat det... ;)

Louise säger: Får man se dig på Malmö stadion till våren när di blåe ska spela himm guldet igen?! :D

   Måns säger: FORZA MALMÖ!

   Måns säger: Heja di blåe!

   Måns säger: Klart jag kommer!

ullis säger: sötnos! synd att du åkte ut!! =( Vilket framträdande under idol-tiden är du mest nöjd med?

   Måns säger: Antingen It's not unusual (hade så grymt kul på scenen) eller beautiful day (rock-måns på hög nivå!)...definitivt inte The Look!

Moderator säger: Det här blir sista frågan:

Erko säger: Hur mycket tar du i bänkpress?

   Måns säger: På den tiden när jag tränade (a long time ago) tog jag 95 och var sjukt stolt! haha..eller så var det 85, kommer inte riktigt ihåg!

   Måns säger: ;)

   Måns säger: Tack för alla frågor och tack till alla er som troget följt mig varje fredagkväll! Ni är underbara! Vi kanske ses på nån arena nån gång..hade ju vatt kul! Många pussar o kramar er Måns

Moderator säger: Tack så mycket Måns och tack så mycket alla ni som ställt frågor.