Yoga och ost Anistons hemliga må-bra-knep

NÖJE

Jennifer Aniston, 36, har repat sig efter skilsmässan från Brad Pitt och starkare än någonsin avslöjar hon nu sina personliga knep för att hålla bekymren borta.

– Jag dricker mycket vatten, äter ost och älskar yoga, säger skådespelerskan.

Foto: AP
Aniston gör segertecknet på Emmy Awards-galan.

”Vänner”-stjärnan genomgick en uppslitande skilsmässa för snart ett år sedan, men trots uppbrottet från Pitt säger Aniston till tidningen Heat att hon inte skulle ändra på något från det gångna året om hon fick chansen.

– Jag skulle inte byta bort något av det som hänt. Men jag känner att jag vill ta lite semester nu. Jag vill åka till Grekland och till ett par andra länder, säger hon.

Vill inte uttala sig om Vince Vaughn

Medan Pitt är i full färd med att bilda familj med Angelina Jolie har det i skvallertidningarna världen över ryktats att Anistons nye man är Vince Vaughn. Hon vill inte kommentera sin relation till Vaughn men avslöjar att det finns fler källor till glädje i livet än heta romanser.

– Yoga håller min kropp i form och med en stark kropp sover jag bättre och är fokuserad på det jag gör. Sedan dricker jag mycket vatten. Om jag inte dricker massor av vatten börjar jag svettas något fruktansvärt.

Tycker om vin och ost

Aniston må vara mångmiljonär, men det är de små företeelserna i livet som gör henne lycklig.

– Att vara med mina vänner, titta på en solnedgång eller dela en flaska vin och en äta god ost gör mig glad.

Jim Jaber