Både ris och ros till ”Sex Inspectors”

Det blev en hätsk diskussion på Eftersnack

NÖJE

Det var många som ville tycka till efter första avsnittet av ”Sex Inspector”.

Många inlägg handlade om huruvida det var rätt eller fel av TV 4 att visa en serie med så mycket sex. Ungefär lika många var för som emot och det hettade till emellan dem i bland.

Några inlägg tog upp intryck från programmet. ”Danne” var en av dem. Han började undra om hans flickvän bara fejkade orgasm. Signaturen ”No One” fick ångest för att han/hon är oskuld och att det finns ett tryck från samhället att man måste ligga med någon. ”Tinis” fick lära sig att mannens orgasm varar 13 sekunder och kvinnans 56. Och flera personer skrev att de lärt sig nya trix och ställningar som de skulle pröva med sin partner.

Andra var väldigt upprörda över paret som programmet handlade om. ”Rope” skrev: ”Dom var väl inte 16 år ... kan den ena partnern inte tillfredsställa den andra är det bara att skaffa en ny. ”Limpan” undrade om ”människor är så korkat mediakåta att de ställer upp på vad fan som helst?”

Det visade sig att en övervägande majoritet av afonbladet.se:s läsare inte skulle kunna tänka sig att ställa upp i ett program som ”Sex Inspectors”. Men 50 procent av de som röstade trodde att programmet skulle kunna hjälpa par till ett bättre sexliv.

Aftonbladet